25/04/2024

Αντιδήμαρχος Θ. Γεωργίου “Δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε” [Video]

16

Αναλυτικά για όλα τα έργα που εξελίσσονται σε Λουτράκι, Περαχώρα, Ίσθμια, Αγ. Θεοδώρους και Σχίνο [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα έργα που εξελίσσονται σε Λουτράκι, Περαχώρα, Ίσθμια, Αγ. Θεοδώρους και Σχίνο :

Το έργο του Αντιδημάρχου Θανάση Γεωργίου και των Τεχνικών Υπηρεσιών φαίνεται σε κάθε γωνιά του Δήμου μας. Κατά καιρούς το Loutrakitv.gr είχε αναφερθεί σε μεμονωμένα έργα επικεντρώνοντας την προσοχή ως επί το πλείστον σε εκείνα που αφορούν την περιοχή του Λουτρακίου. Αυτό όμως δημιουργούσε επικοινωνιακά την εντύπωση ότι έξω από το Λουτράκι δεν γίνονται έργα. Αυτό σαφώς και δεν ισχύει εξάλλου το διαπιστώνουν όσοι επισκέπτονταν τις υπόλοιπες περιοχές του διευρυμένου μας  Δήμου.

Το Loutrakitv.gr μετέφερε τις δικές σας ερωτήσεις στον Αντιδήμαρχο ΤΥ ώστε να ενημερωθείτε όσο το δυνατόν περισσότερο σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Στα παρακάτω αποσπάσματα που είναι χωρισμένα ανά περιοχή και ανά θεματική ενότητα ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αναλύει τα σπουδαιότερα από τα έργα που εξελίσσονται είτε δρομολογούνται στο καθένα από τα Δημοτικά διαμερίσματα. Αναφέρουμε επιγραμματικά το γήπεδο της Περαχώρας, το Πνευματικό Κέντρο Περαχώρας, τη διαπλάτυνση οδού ως το “Ηραίον” , το μουσείο της Περαχώρας. Το νέο λύκειο Λουτρακίου, την κατασκευή κόμβων στην περιοχή του νέου λυκείου Λουτρακίου και τη σύνδεση με το δημοτικό ακίνητο του Θρουβάλα. Η μεταφορά του ΚΤΕΛ είναι μια  απαίτηση ετών των δημοτών, σε αυτό ο κ. Αντιδήμαρχος είναι ξεκάθαρος και δεσμεύεται ότι η μεταφορά του ΚΤΕΛ θα ολοκληρωθεί μέσα στην τρέχουσα πενταετία της Δημοτικής Αρχής Γιώργου Γκιώνη. Στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο ψηφίζεται η  παραλαβή της οριστικής μελέτης του παραλιακού Πεζοδρόμου από την πιτσαρία του Β. Μπάκου μέχρι τον κινηματογράφο “Ηλέκτρα” κόστους 21 χιλ ευρώ, επίσης δρομολογείται η μεταφορά της  λαϊκής αγοράς και παρεμβάσεις στο πάρκο Μάτση. Ο κ. Αντιδήμαρχος αναφέρθηκε και σε άλλα μικρότερα έργα που έχουν στόχο να ομορφύνουν τη ζωή των κατοίκων, έτσι σε σημεία όπου υπήρχαν κάποιοι τοίχοι όπως στην πλατεία 25ης Μαρτίου στα ουζερί ή στην Περικλέους θα γίνουν αισθητικές παρεμβάσεις και θα διαμορφωθούν μικρές πλατείες, ενώ απέναντι από την Παναγία τη Γιάτρισσα σχεδιάζεται να αξιοποιηθεί ο χώρος για πάρκινγκ.   

Ο κ. Αντιδήμαρχος έκανε λόγο για μία ακόμα σημαντική εξέλιξη, το γεγονός ότι ο Δήμος μας έχει αποκτήσει πιστοποίηση ISO και αυτό δίνει τη δυνατότητα να διεκδικεί ευκολότερα χρηματοδότηση απευθείας από την Ευρώπη, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο Beau Rivage που προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και πιθανόν να προορίζεται για να στεγάσει τις τεχνικές υπηρεσίες.

Σημαντικά είναι και τα έργα στους Αγίους Θεοδώρους, στο Σχίνο και στα Ίσθμια γι’ αυτό και τα απομονώσαμε σε ξεχωριστά αποσπάσματα.

Τέλος ο κ. Αντιδήμαρχος εξήρε τους συνεργάτες του για την προσφορά τους και την εργατικότητά τους, επαίνεσε τους αιρετούς και τους υπαλλήλους για να διαπιστώσει κορυφώνοντας την αναφορά του ότι “χωρίς τον Γενικό Γραμματέα τον Γιάννη τον Μαυροειδή δεν μπορεί να υπάρξει Δήμος από δω και μπρος”, για να το λέει κάτι θα ξέρει.

Απολογισμός πεπραγμένων της ΤΥ για την Έκθεση Κορινθία 2016

Πότε θα λειτουργήσει το νέο λύκειο Λουτρακίου

Κατασκευή κόμβων για το νέο λύκειο και το δημοτικό κολυμβητήριο

Η μεταφορά του ΚΤΕΛ θα ολοκληρωθεί μέσα στην πενταετία του Γ Γκιώνη

Ψήφιση παραλαβής οριστικής μελέτης για τον παραλιακό πεζόδρομο, μεταφορά της  λαϊκής αγοράς και πάρκο Μάτση

Θ Γεωργίου “είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε”. Μάθετε σε ποια σημεία του Λουτρακίου γκρεμίζονται τοίχοι για να γίνουν πλατείες.

Ο Δήμος Λουτρακίου απέκτησε πιστοποίηση ISO και μπορεί ευκολότερα να διεκδικεί χρηματοδοτήση απευθείας από την Ευρώπη

Προχωράει το Beau Rivage που πιθανότατα θα στεγάσει τις τεχνικές υπηρεσίες

Απάντηση στο γιατί αφαιρούν τις πινακίδες για παράνομη στάθμευση στην Ελ. Βενιζέλου ακόμα και το φθινόπωρο, το μικρό παραθυράκι που ψηφίστηκε και επιτρέπεται η στάθμευση σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Το περίπτερο που μεταφέρθηκε και τα άλλα περίπτερα που θα μεταφερθούν

Έργα στα Ίσθμια

Έργα στο Σχίνο

Έργα στους Αγίους Θεοδώρους

Έργα στην περιοχή της Περαχώρας: Πνευματικό Κέντρο, Γήπεδο, διαπλάτυνση προς το Ηραίον, Μουσείο Περαχώρας


Θανάσης Γεωργίου για το που οφείλεται η επιτυχία της Δημοτικής Αρχής 

Πηγή: Loutraktiv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

16 thoughts on “Αντιδήμαρχος Θ. Γεωργίου “Δυστυχώς είμαστε καταδικασμένοι να πετύχουμε” [Video]

  1. Καλές οι μελέτες αλλά λίγο ακριβές είναι γεμάτα τα συρτάρια από μελέτες ωραία όλα αυτά με την ουσία τι κάνεις;

  2. ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ! ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ

  3. Ο Γιάνης ο Μαυροηδής και ο Στάθης αυτοί οι δύο είναι που κάνουν όλη τη δουλειά

  4. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΡΑΣΤΕ ΗΡΩΑ

  5. μπραβο μπραβο μπραβο και μπραβο στον αντιδημαροχ που βαζει τα πράματα σε μια σειρα που ανοιγει δρομους και κανει πλατειες που τρεχει παντου για να κανει σαρκα και οστα τα ονειρα των πολιτων για να μην λειψει ουτε μια λαμπα να μην μεινει ουτε μια λακουβα ανοιχτη ετσι και τα κανεισ αυτα που λες θαναση μπορεις να πας για δημαρχος

  6. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ. ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ Γ@ΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ

  7. Κανονικά ο συγκοινωνιολόγος έπρεπε να σας πει για το παρκάρισμα στην Βενιζέλου ότι πρέπει να γίνεται από την άλλη μεριά όπως μπαίνει ο κόσμος στην πόλη να παρκάρει για να αποσυμφορίζεται η κίνηση και να μην προχωράει το πρόβλημα προς τα μέσα. Οι περισσότεροι ψάχνουν πάρκιν όπως μπαίνουν όχι όπως βγαίνονουν και για να παρκάρουν όπως μπαίνουν πρέπει να πάνε κόντρα

  8. ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ Ο ΣΠΥΡΕΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΑ ΟΥΖΕΡΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΦΙΛΟ

  9. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ 11:11 ΑΝ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ;

  10. Θα πω ένα πράγμα μια δεμένη ομάδα συνεργατών φέρνει τα σωστά αποτελέσματα υπέμεινε λίγο χρόνο για να ταιρίαξουν τα χνώτα. Αποπ δω και επτά θα τρίβουμε τα μάτια μας με τα έργα που θα γίνουν. Ο καθένας έχει τον δικό του ρόλο στο γραφείο, στον δρόμο, στα υπουργεία όλοι τρέχουμε μέρα νύχτα και αυτό φαίνεται.

  11. kαλα 18.20 κοιτα μην σκισετε κανα καλτσον.αλλαξτε και κανα πουκαμισο

  12. Το πάρκινγκ στην Παναγία την Γιάτρισσα τι χρειάζεται υπάρχουν τόσα πάρκινγκ εκεί πέρα δεν υπάρχει πρόβλημα παρκαρίσματος όλο και κάπου βρίσκεις ακόμα και το καλοκαίρι. Ρίξε καλύτερο αυτά τα λεφτά Θανάση και φτιάξε καμιά παιδική χαρά παραέξω όπως είχες πει

  13. Κι εσεις τι ειστε γραφειο τυπου να πουμε;

  14. Γκολφ στα Ίσθμια; αναβάθμιση στου Μερμίγκη ; ο Καραβούλης θα σας κόψει την καλημέρα όπως πάτε

  15. Οποιος δεν αντέχει να πα να βρει το λογοθετη

  16. Δίπλα εκεί που πήγατε το περίπτερο στην έξοδο της Ματση στον περιφερειακό έχει λακούβες και εκεί πιο πάνω λείπει μια λωρίδα στην άσφαλτο και κάνει αυλάκι φτιάξτε το.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *