Ο Αντιδήμαρχος Τάσος Σακελλαρίου προπονητής του Παμβοχαϊκού

0

Μετά την παραίτηση του έως σήμερα προπονητή των αναπτυξιακών τμημάτων και ειδικότερα των γυναίκειων τμημάτων του Συλλόγου κ Μαρινόπουλου Αργυρίου, το Δ.Σ. του Παμβοχαϊκού ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ Σακελλαρίου Αναστάσιο αναλαμβάνοντας τα γυναικεία τμήματα σε μια κρίσιμη χρονιά.

Ο Κος Σακελλαρίου γεννήθηκε το 1969 στο Λουτράκι όπου και κατοικεί μόνιμα. Σπούδασε στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και αποφοίτησε από το τμήμα επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Από νεαρή ηλικία ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό, στην αρχή ως αθλητής και στην συνέχεια ως προπονητής. Έχει εργαστεί ως καθηγητής φυσικής αγωγής στην Α βάθμια και Β βάθμια εκπαίδευση. Ενώ είναι αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού στον δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων.

Επίσης ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας με την προπονήτρια Κα Αγγελική Δασκαλοπούλου η όποια θα αναλάβει τα μικρότερα ηλικιακά γυναικεία τμήματα.

Η Κα Δασκαλοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και μένει μόνιμα στην Κόρινθο. Η ενασχολησή της με το άθλημα του βόλεϊ ξεκίνησε το 1988 ως αθλήτρια του ΠΑΛΑΙΜΩΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ. Το 2013 είναι η χρονιά που γυρνάει σελίδα και ξεκινά η προπονητική διαδρομή της αφού πρώτα τέλειωσε την σχολή προπονητών πετοσφαίρησης Γ κατηγορίας που διοργάνωσε η ΓΓΑ σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *