Οχι πια sex μονο φιλοι… οχι πια φιλοι μονο sex…

0
Οκ, δεν είναι και πολύ φυσιολογικό το να αναλύουμε τις σχέσεις και να τις κατατάσσουμε σε διάφορες κατηγορίες, θα συμφωνήσετε όμως ότι αυτό μας βοηθά να βγάλουμε άκρη όταν βαδίζουμε στα τυφλά και δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι μας συμβαίνει.
Αν μπορούσαμε να κατηγοριοποιήσουμε τα είδη των ερωτικών σχέσεων θα τα χωρίζαμε ως εξής:
Τύπος 1: «Μόνο σεξ»
Σεξ, πάλι σεξ και μόνο σεξ. Σεξ όποτε αισθάνεστε «πεσμένοι». Σεξ όποτε το χρειάζεστε. Πιθανόν να μην έχετε δει ποτέ ο ένας τον άλλον πριν από τα μεσάνυχτα. Εφόσον απολαμβάνετε αυτό το παιχνίδι, ποιοι είμαστε εμείς να σας κρίνουμε;
Τύπος 2: «Φίλοι με πλεονεκτήματα»
Αυτός ο τόσο πολυδοκιμασμένος τύπος σχέσεων είναι συνήθως πολύ πιο πολύπλοκος απ’ όσο θέλουν να παραδεχτούν τα εμπλεκόμενα μέλη. Η υπόσχεση ότι δεν θα δεσμευτείτε κι ότι όλο αυτό είναι απλώς σεξ μεταξύ φίλων είναι πολύ χαριτωμένη. Αλλά συνήθως καταλήγει με τον έναν από τους δύο να πληγώνεται και με τη φιλία να καταστρέφεται. Εκτός κι αν έχετε ένα ωραιότατο χολιγουντιανό happy end και συνειδητοποιήσετε ότι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον.
Τύπος 3: «Δεν βγαίνουμε, απλώς μιλάμε»
Αρέσετε ο ένας στον άλλο και το ξέρετε και οι δύο. Κανένας όμως απ’ τους δύο δεν το έχει ακόμη εκφράσει στον άλλον. Πάρτε και κανένα ρίσκο επιτέλους! Μπορεί να σας βγει σε καλό, αν όχι δεν πειράζει.
Τύπος 4: «Σεξ με τον/την πρώην»
Για να χωρίσετε προφανώς υπήρχε κάποιος λόγος. Φαίνεται, όμως, ότι το σεξ δεν ήταν ένας απ’ αυτούς! Εφόσον είστε και οι δύο single δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην απολαμβάνετε το μόνο πράγμα που πήγαινε καλά στη σχέση σας, σωστά; Κατ’ ακρίβεια υπάρχουν γύρω στο ένα εκατομμύριο λόγοι. Ο πιο κοινός είναι ότι ο ένας απ’ τους δύο πιθανόν να είναι ακόμη ερωτευμένος και μαντέψτε τι γίνεται στο τέλος… Πληγώνεται! Παρόλ’ αυτά, όσο είστε πιασμένοι στα δίχτυα του «κάνω σεξ με τον πρώην» δεν πρόκειται να πιάσει καμιά συμβουλή.
Τύπος 5: «Είμαστε σαν αδέρφια»
Δεν τα έχετε. Δεν κάνετε σεξ. Αλλά όλες σας οι σχέσεις τον/την ζήλευαν θανατηφόρα. Αυτός ο άνθρωπος έχει ένα κομμάτι της καρδιάς σας που δεν θα καταφέρει να κερδίσει κανένας άλλος. Γιατί δεν παντρεύεστε να τελειώνουμε;
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *