ΟΜε ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου: η παλιά πολιτική καθεστηκυία τάξη θα διαχειριστεί το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας ή εμείς ;

0

ΟΜε ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου: η παλιά πολιτική  καθεστηκυία τάξη θα διαχειριστεί το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας ή εμείς ;Την Πέμπτη 03/09/2015 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου συγκέντρωση των μελών της οργάνωσης  προκειμένου να σχεδιαστεί και να οργανωθεί η προεκλογική καμπάνια στη πόλη μας για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

Μετά τη βασική εισήγηση που έκανε η συντρόφισσα Μαρία Θελερίτη και τις  παρεμβάσεις – τοποθετήσεις των μελών ,  έγιναν προτάσεις και πάρθηκαν πρωτοβουλίες για  την οργάνωση του προεκλογικού μας αγώνα.

Η ΟΜε ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου συμπαγής , ενωτική και αποφασισμένη όσο ποτέ θα δώσει το παρόν στον αγώνα  για το τόπο μας , το λαό και τη χώρα χωρίς μεγαλοστομίες , χωρίς εντάσεις , έχοντας βαθειά τη συναίσθηση της ευθύνης απέναντι στους πολίτες αλλά και της σημασίας του διακυβεύματος : η παλιά πολιτική  καθεστηκυία τάξη θα διαχειριστεί το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας ή εμείς ;

Η ΟΜε ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου καλεί όλους τους φίλους και ψηφοφόρους να ενδυναμώσουν  με τη παρουσία και τη δράση τους τον αγώνα μας . Το εκλογικό μας κέντρο θα λειτουργήσει σύντομα στη καρδιά της πόλης μας επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 45 για να αποτελέσει το σημείο συνάντησης με τους πολίτες του Λουτρακίου , το εφαλτήριο για τη προσπάθεια.και τη νίκη.

Γραφείο Τύπου ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *