25/04/2024

Ολιγόωρες Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις μεταξύ των Κόμβων Ρίου και Σελιανιτίκων της Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών

0

 

Ολιγόωρες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Τετάρτη 01.06.2016 από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, μεταξύ των κόμβων Ρίου (Χ.Θ. 206+310) και Σελιανιτίκων (Χ.Θ. 182+700)στην Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών κατά τη διάρκεια των οποίων η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα, θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, ενώ ταυτόχρονα θα αποκλειστούν και οι κλάδοι εισόδου του Κόμβου Ρίου και με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Το αντίθετο ρεύμα προς Πάτρα δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου απρόβλεπτου κωλύματος, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το βράδυ της Πέμπτης 02.06.2016 κατά τις ίδιες ώρες.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης από τους αρμόδιους Κατασκευαστές (J&P και ΑΚΤΩΡ, μέλη της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *