Οι πλούσιοι Ρώσοι είναι άνθρωποι σαν κι εμάς ή μήπως έχουν περίεργη συμπεριφορά; 2 παραδείγματα που προβληματίζουν

Spread the love

Παράδειγμα 1 :
Η αγαπημένη του ζητήσε τα καλλυντικά της, εκείνος άνοιξε το πορτοφόλι του και οι υπάλληλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα όσα ακολούθησαν…

Το περιστατικό που συνέβη -με ένα μυστήριο Ρώσο- προχθές το βράδυ (27-08-2012) σε κατάστημα στην περιοχή της Χερσονήσου είναι ενδεικτικό, των χρημάτων που κρατούν οι περισσότεροι τουρίστες από τη Ρωσία, που έρχονται στη χώρα μας.

Ο Ρώσος πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ζήτησε κάποια φαρμακευτικά-καλλυντικά είδη για τη γυναίκα του, τα οποία δεν υπήρχαν και έγινε παραγγελία στην Αθήνα από όπου και εστάλησαν.

Ειδοποιήθηκε να παραλάβει την παραγγελία του το κόστος της οποίας ανερχόταν σε 529 ευρώ. Ο Ρώσος άνοιξε το πορτοφόλι κι έβγαλε…δύο 500ευρα τα οποία κι έδωσε στον ταμία που για λίγο τα… έχασε ψάχνοντας να δώσει ρέστα 471 ευρώ.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο Ρώσος είδε τη δυσκολία και άρχισε να λέει ‘Τακ Χαρασό, Τακ Χαρασό»… Άργησαν από το κατάστημα να καταλάβουν ότι τους έλεγε ουσιαστικά δεν πειράζει…κρατήστε τα ρέστα!

Πριν προλάβουν να συνέλθουν από το γενναίο φιλοδώρημα ο Ρώσος ρώτησε εάν μπορούν να του στείλουν κι άλλη παρτίδα στη Ρωσία. ”Ναι, μπορούμε αλλά με Κουριερ” ήταν η απάντησή τους…

Η επόμενη κίνηση του Ρώσου, ήταν αυτή που τους… αποτελείωσε. Έβγαλε άλλο ένα 500ευρω και τους είπε να το κρατήσουν για τα… μεταφορικά!

”Έχουμε δει πολλά, αλλά αυτό δεν ξανάγινε. Έμοιαζε με κανονικό απλό άνθρωπο. Τι ήταν αυτός που μοίραζε τα 500ευρα έτσι; Μήπως δεν ήξερε την αξία τους; Μπα…κάτι άλλο συνέβαινε, αλλά δεν ξέρω” σχολίαζε ο επιχειρηματίας που ακόμη μακαρίζει την τύχη του. Θα τη θυμάται για πολύ καιρό την 27η Αυγούστου!

Παράδειγμα 2

Μέχρι και φορτηγό – ψυγείο από το Ηράκλειο επιστρατεύτηκε για χάρη Ρώσου κροίσου που έφθασε, χθες (25-08-2012), υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας στην Ελούντα. Ο Ρώσος, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των 40 πλουσιότερων του κόσμου ήρθε με την παρέα του για διακοπές στην Ελλάδα και με το σκάφος “Μελίνα”, προσάραξε στο δεύτερο κόλπο της Ελούντας.

Ο Ρώσος, που ήθελε να διασφαλίσει ότι δε θα τραβήξει τα βλέμματα, έμεινε με το σκάφος του πίσω από τον κόλπο σε σημείο μη προσβάσιμο και μη ορατό, παρά μόνο … από αέρος!

Μέχρι τη στιγμή ωστόσο που έφτασε, είχε προηγηθεί μία άνευ προηγουμένου κινητοποίηση προκειμένου να εξασφαλιστούν στον μεγιστάνα όλα όσα τραβούσε η όρεξή του! Χαρακτηριστικό είναι ότι για φρούτα αξίας 60 ευρώ (!) επιστρατεύτηκε ολόκληρο φορτηγό – ψυγείο από το Ηράκλειο, προκειμένου τα εξωτικά φρούτα που είχε παραγγείλει να φθάσουν στα χέρια του σε συγκεκριμένη θερμοκρασία – ούτε βαθμό παραπάνω ή παρακάτω!

Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου και ο υπεύθυνος τροφοδοσιάς φρούτων έμειναν για περίπου 15 λεπτά στην Ελούντα έως ότου πάρουν την εντολή να πάνε το “πακέτο” στο λιμάνι της Πλάκας. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, η παρέα του Ρώσου είχε παραγγείλει ντόπια φρούτα πρώτης ποιότητας, γάλα και πίτσες που ζήτησε να φτιάξει συγκεκριμένο ξενοδοχείο κατ’ αποκλειστικότητα και να τους παραδοθούν – άγνωστο το γιατί – σε σακούλες σούπερ μάρκετ!

Οι προμήθειες παραδόθηκαν με φουσκωτό σκάφος, στο οποίο επέβαινε ο υπεύθυνος ασφαλείας του Ρώσου, ο οποίος μάλιστα έδωσε εσκεμμένα παραπλανητικές πληροφορίες για το σημείο, στο οποίο προσάραξε το σκάφος.

Όλες οι συνεννοήσεις για τις προμήθειες που ζητήθηκαν από την VIP παρέα γίνονταν αποκλειστικά με τον καπετάνιο του σκάφους, ενώ χαρακτηριστικό της “μυστικοπάθειας” ήταν το ότι οι προμηθευτές δεν γνώριζαν που πήγαιναν ως τη στιγμή που έφθασαν στην Ελούντα!

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.