19/04/2024

Οι πιο hot αποχρώσεις μαλλιών για το 2016

0

Και συμβουλές για να παραμείνουν γερά τα μαλλιά σας

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Όταν πρόκειται για τις τάσεις στις αποχρώσεις των μαλλιών, κυριολεκτικά δεν υπάρχει ούτε μια βαρετή στιγμή, ιδιαίτερα αυτή τη σεζόν που οι τάσεις και οι προτάσεις που ξεπρόβαλαν από τα πιο γνωστά ντεφιλέ μόδας είναι πολλές και ενδιαφέρουσες.

Από ξανθό σε balayage και από granny σε σκούρο καστανό, φέτος τα hair trends σε προστάζουν να κάνεις το βήμα. Ποια από τις σαράντα αποχρώσεις θα επιλέξεις εσύ για το χειμώνα του 2016:
Δύο συν ένα μυστικά που είναι must να τέλεια μαλλιά

1) Λάδι καρύδας: Το μαγικό ελιξίριο είναι γεμάτο βιταμίνες, μέταλλα, αντιοξειδωτικά και ενυδατικά στοιχεία τα οποία αναδομούν και τρέφουν την τρίχα σε βάθος βοηθώντας την να μην σπάει. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που στα ινδικά η ονομασία του μεταφράζετε ως «το Δέντρο της Ζωής». Εφαρμόστε το μια φορά την εβδομάδα στα μαλλιά σας και αφήστε το να δράσει για είκοσι λεπτά. Στη συνέχεια λούστε τα μαλλιά σας με το σαμπουάν σας. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό αφού τα μαλλιά σας θα είναι πιο λεία και πιο λαμπερά από κάθε άλλη φορά.

2) Εφαρμόστε σωστά την μάσκα μαλλιών: Το λάθος που κάνουμε οι περισσότερες γυναίκες είναι ο τρόπος με τον οποίο εφαρμόζουμε την μάσκα μαλλιών. Η μάσκα για να δράσει πρέπει να εφαρμόζεται σε νωπά, χτενισμένα μαλλιά, από τις ρίζες έως τις άκρες, για 15 λεπτά! Για καλύτερα αποτελέσματα τυλίξτε τα μαλλιά σας μέσα σε μια ζεστή πετσέτα. Οι ατμοί -από την ζεστή πετσέτα- θα βοηθήσουν την μάσκα να εισχωρήσει καλύτερα.

3) Βούρτσισμα: Η φόρα αλλά και ο τρόπος που χτενίζεις τα μαλλιά σου παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο πως φαίνονται. Οι πιο καταξιωμένοι hairstylists στον κόσμο, μας συμβουλεύουν αρχικά να χτενίζουμε τις άκρες των μαλλιών μας αφού πρώτα τις ψεκάσουμε με ένα μαλακτικό προϊόν και στην συνέχεια να τα χτενίζουμε από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *