Οικογενειακή υπόθεση για τον Ηλία Κικίλια – αναβάθμιση συζύγου και διορισμός κουνιάδας (μη μείνει με το παράπονο και γκρινιάζει η σύζυγος). Διαφάνεια και διαύγεια μαζί!!!

0

Ηλιας ΚικιλιαςΣε αποκαλύψεις προχώρησε η ιστοσελίδα fimes.gr, παρουσιάζοντας στοιχεία για ένα νέο εργασιακό σκάνδαλο.

O Ηλίας Κικίλιας, είναι διοικητής του ΟΑΕΔ. Σύμφωνα με το βιογραφικό του κατέχει διάφορες διοικητικές θέσεις σε θυγατρικές του ΟΑΕΔ από το 1999 και εντεύθεν.

Ο Ηλίας Κικίλιας έχει μια σύζυγο, την Αναστασία Χάραρη του Ιωάννη. Η σύζυγός του έχει μια αδερφή, τη Βασιλική Χάραρη του Ιωάννη.

Με το ΦΕΚ Γ’ 460/7-6-2010, διορίζεται η κουνιάδα του, ως γραμματέας του.

Η σύζυγος του Διοικητή κυρία Αναστασία Χάραρη, υπηρετούσε με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη θυγατρική του ΟΑΕΔ Παρατηρητήριο Απασχόλησης Ερευνητική ΑΕ.

Με το ΦΕΚ Γ’ 1303/31-12-2010 (την τελευταία ημέρα του χρόνου, ανάμεσα στις γιορτές), η σύζυγος του Διοικητή, μετατάχθηκε στον ΟΑΕΔ, σε θέση «μόνιμου προσωπικού κλάδου ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού».

Το «Παρατητηρήριο ΑΕ» είναι ανάμεσα στους 151 φορείς, οι οποίοι θα βγάλουν το προσωπικό τους σε εργασιακή εφεδρεία. Και προηγούνται οι εργαζόμενοι με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου στην απόλυση.

Η σύζυγος λοιπόν του διοικητή του ΟΑΕΔ, μετατάχθηκε από τον φορέα που θα θέσει σε εφεδρεία, υπαλλήλους του, ώστε να μην έχει το άγχος.

Όμως η υπόθεση δεν σταματάει εκεί. Με το ΦΕΚ Γ΄297/2-5-2011, η Αναστασία Χάραρη μετατάσσεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο, όπου οι αμοιβές είναι σημαντικά μεγαλύτερες από κάθε άλλη υπηρεσία του δημοσίου.

Με νεότερη απόφαση του Γ. Κουτρουμάνη κι αφού οι αλλαγές εκνεύρισαν την Υπουργό Λούκα Κατσέλη, βγαίνει το ΦΕΚ Γ’ 571/17-8-2011, που ακυρώνει τη μετάταξη.

Οι υπέρμαχοι του «μικρού και όχι σπάταλου κράτους» βολεύουν τους συγγενείς τους στο δημόσιο; Γιατί δεν τους αφήνουν να παλέψουν, όπως όλοι στον ιδιωτικό τομέα;

Δείτε τα ΦΕΚ του διορισμού της συζύγου και της κουνιάδας του διοικητή ΟΑΕΔ Ηλία Κικίλια:

Αφού έχουμε τα μέσα, φτάνουμε στα άκρα…
ΠΑΣΟΚ

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *