05/02/2025

Οδηγός του ΟΑΣΘ βρήκε και παρέδωσε τσάντα με 2.500 ευρώ στη Θεσσαλονίκη

0

Οδηγός του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης εντόπισε γυναικεία τσάντα που περιείχε 2.500 ευρώ μέσα στο λεωφορείο της γραμμής 24. Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή, και ο οδηγός παρέδωσε αμέσως την τσάντα στην υπηρεσία του, προκειμένου να επιστραφεί στην κάτοχό της.

Ο Γιάννης Καρατσίδης, οδηγός του ΟΑΣΘ, έδειξε στην κάμερα της ΕΡΤ το ακριβές σημείο όπου βρήκε την τσάντα κατά τον καθιερωμένο έλεγχο που πραγματοποιούσε στο τέρμα της διαδρομής, στα Χίλια Δένδρα. Το δρομολόγιο είχε ξεκινήσει από την πλατεία Ελευθερίας, και κατά τον έλεγχο ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι η τσάντα περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό. Χωρίς καθυστέρηση, προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για να βρεθεί η ιδιοκτήτρια.

Η κάτοχος της τσάντας παρέλαβε τα χρήματά της, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της στον οδηγό. Ο Γιάννης Καρατσίδης δέχθηκε συγχαρητήρια για την τιμιότητά του τόσο από τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ όσο και από τους συναδέλφους του.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *