18/07/2024

Ξεκινούν τα μαθήματα κολύμβησης από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου

0

Ξεκινούν τα μαθήματα κολύμβησης από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ξεκινούν τα μαθήματα κολύμβησης από το Ναυτικό Όμιλο Κιάτου

Για 4η συνεχή χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει ακαδημίες κολύμβησης για τα παιδιά. Στόχος είναι όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να βροντοφωνάξουν «Μπορώ και χωρίς μπρατσάκια» μετά την ολοκλήρωση των μαθημάτων.

Με έναρξη τη Δευτέρα 18 Ιουνίου έχουν προγραμματιστεί συνολικά τρεις κύκλοι μαθημάτων με μηνιαία διάρκεια ως εξής:

1ος κύκλο;: 18 Ιουνίου έως 13 Ιουλίου

2ος κύκλος: 16 Ιουλίου έως 10 Αυγούστου και

3ος κύκλος: 20 Αυγούστου έως 14 Σεπτεμβρίου.

Τα μαθήματα θα διδάσκονται από έμπειρους εκπαιδευτές, αποφοίτους ΤΕΦΑΑ σε ολιγομελή τμήματα, στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Κιάτου στο Δημοτικό Αναψυκτήριο, απογευματινές ώρες.

Φέτος για πρώτη φορά ο Ν.Ο. Κιάτου θα λειτουργήσει και πρόγραμμα «aqua fitness» για ενήλικες. Πρόκειται για ένα δυναμικό ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής μέσα στο νερό και έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης που γυμνάζει και ψυχαγωγεί ταυτόχρονα.

Άλλη μια καινοτομία αυτής της χρονιάς είναι το τμήμα κολύμβησης για παιδιά κάτω των 4 ετών με συνοδό (Baby swimming). Το πρόγραμμα στοχεύει στην  εξοικείωση του παιδιού με το νερό, καθώς και στην εκμάθηση και ανάπτυξη βασικών κολυμβητικών δεξιοτήτων με τη μορφή παιχνιδιού. Το παιδί μέσα στην ασφαλή αγκαλιά της μαμάς ή του μπαμπά μαθαίνει να κολυμπά και να κάνει βουτιές από μωρό, αλλά ταυτόχρονα γυμνάζεται, δυναμώνει τον εαυτό του και γίνεται πιο κοινωνικό και ανεξάρτητο. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα λειτουργήσει από τις 16 Ιουλίου.

Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Ν.Ο. Κιάτου κάθε απόγευμα 19.30-22.00.

Διεύθυνση:  Δημοτικό Αναψυκτήριο, Γ. Γιαννόπουλου 1, Κιάτο Τ.Κ. 20200

Τηλέφωνο:  27420-26105

Fax:            27420-26546

Email:        info@nokiatou

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα των καλοκαιρινών τμημάτων  κολύμβησης και ιστιοπλοΐας για παιδιά θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Ν.Ο. Κιάτου: www.nokiatou.gr.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *