27/07/2024

Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για το 32ο Rally Sprint Κορίνθου

0

Ξεκίνησαν οι συμμετοχές για το 32ο Rally Sprint Κορίνθου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ξεκίνησαν  οι δηλώσεις συμμετοχής  για το 32ο Rally Sprint  Κορίνθου που είναι ο 3ος αγώνας για το Κύπελλο  Χωμάτινων Ράλλυ 2013 που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενώ προσμετρά  στο Πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων & στο Έπαθλο Πελοποννήσου  .
Το 32ο Rally Sprint  Κορίνθου επιστέφει στην κλασσική πλέον διαδρομή Αθίκια , το μήκος της είναι 10χιλ και θα γίνει 3 φορές . Η φορά της ειδικής θα είναι στην κατηφορική της εκδοχή αφού ξεκινά από τα Αθίκια και τερματίζει στο Ρύτο .
Το Service Park του αγώνα θα βρίσκεται στην Αλμυρή Κορινθίας .
Και για φέτος στο πλευρό της οργάνωσης ο Δήμος Κορινθιών που έχει πολλές φορές αποδείξει ότι στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Στο  επίσημο site του αγώνα http://www.rallysprint.gr θα βρείτε την δήλωση συμμετοχής η οποία θα πρέπει να σταλεί μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 και ώρα 22:00 , στο γραφείο της Α.Λ.Α.Κορινθίας , Κροκιδά 11 ,Κόρινθος 20100 , Fax 2741072595 η με email info@alak.gr .
 Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα εργάζεται για να παρουσιάσει ένα δροσερό αγώνα στην καρδιά του καλοκαιριού , σας περιμένουμε όλους στο βουνό και στις όμορφες παραλίες της Κορίνθιας .
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *