17/07/2024

Νέα στοιχεία για τον γιο του Χίτλερ

0

Νέα στοιχεία για τον γιο του Χίτλερ. “Το Όνομα του Πατέρα σου ήταν Χίτλερ”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο Ζαν-Μαρί Λορέ, που πέθανε το 1985 σε ηλικία 67 ετών, δεν συνάντησε ποτέ τον πατέρα του. Γνώριζε, όμως, ότι ήταν καρπός του έρωτα της Γαλλίδας μητέρας του με τον ηγέτη του Γ’ Ράιχ, Αδόλφο Χίτλερ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Telegraph, ο Χίτλερ φαίνεται ότι έκανε σχέση με τη μητέρα του Ζαν-Μαρί Λορέ, Σαρλότ Λομπζουά, όταν εκείνη ήταν έφηβη, κατά τη διάρκεια της άδειάς του από τα χαρακώματα τον Ιούνιο του 1917.

Ο Χίτλερ συνάντησε την κοπέλα σε μία κωμόπολη δυτικά της Λιζ. Η Λομπζουά περιγράφει πώς συναντήθηκαν: “Μια ημέρα, καθώς κόβαμε άχυρο με άλλες γυναίκες, είδαμε έναν Γερμανό στρατιώτη στην άλλη πλευρά του δρόμου. Ο στρατιώτης είχε ένα τετράδιο και φαινόταν να ζωγραφίζει, κάτι που μάς προκάλεσε την περιέργεια. Μου είπαν να τον πλησιάσω”.

Το ζευγάρι ξεκίνησε μια σύντομη σχέση, που κατέληξε στη γέννηση του Ζαν-Μαρί το Μάρτιο του 1918.

Η τότε σύντροφος του Αδόλφου περιγράφει τις βόλτες τους στην εξοχή, αλλά και τις ξαφνικές ομιλίες που έδινε σε ένα φανταστικό ακροατήριο.

Η Λομπζουά τελικά έδωσε τον γιο της για υιοθεσία. Όταν ξέσπασε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, ο Ζαν-Μαρί πολέμησε στη γραμμή Μαζινό, και μετά την κατοχή της Γαλλίας από τους Γερμανούς έγινε μέλος της αντίστασης.

Ο πραγματικός του πατέρας δεν τον αναγνώρισε ποτέ, αλλά διατήρησε επαφές με τη μητέρα του. Λίγο πριν το θάνατό της στις αρχές του ’50 η γυναίκα, αποκάλυψε τελικά στο γιο της ότι ο πατέρας του ήταν ένας από τους πιο μισητούς ανθρώπους της παγκόσμιας ιστορίας.

Ο Λορέ άρχισε να ερευνά εξονυχιστικά το παρελθόν του, προσλαμβάνοντας επιστήμονες για να αποδείξει ότι έχει τον ίδιο τύπο αίματος με τον Χίτλερ, αλλά ακόμη και παρόμοιο γραφικό χαρακτήρα.

Φωτογραφίες των δύο ανδρών αποκαλύπτουν επίσης μια εκπληκτική ομοιότητα.

Άλλα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ιστορία είναι έγγραφα στα επίσημα αρχεία της Βέρμαχτ, στα οποία αποδεικνύεται ότι η Λομπζουά λάμβανε φακέλους με χρήματα από τον Χίτλερ κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Όταν η γυναίκα απεβίωσε, βρέθηκαν επίσης πίνακες στη σοφίτα της που υπογράφονται από τον Χίτλερ. Στη Γερμανία, μάλιστα, μια γυναίκα σε έναν πίνακα που φιλοτεχνήθηκε από τον Χίτλερ μοιάζει ακριβώς όπως η Λομπζουά.

Ο Λορέ έγραψε το 1981 ένα βιβλίο με τίτλο “Το Όνομα του Πατέρα σου ήταν Χίτλερ” και πρόκειται να επανεκδοθεί με τα νέα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *