20/04/2024

Μ Θελερίτη: Το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου θα λειτουργεί όλο το 24ωρο [ Video ]

8

Έχουν καταγραφεί οι ελλείψεις σε γιατρούς και υλικά, αναμένεται ένταξη  της στατικότητας του κτηρίου του Κέντρου Υγείας στο Περιφερειακό Πρόγραμμα.
Έρχονται προσλήψεις προσωπικού σε όλη την Ελλάδα, υπάρχει σχεδιασμός που θα γίνει γνωστός στο τέλος του Ιουνίου.

Τέλος η κυρία Βουλευτής ζήτησε επιμόνως να δει το έγγραφο στο οποίο στηρίχθηκε η διάδοση ότι κλείνει το Κέντρο Υγείας. Θα αναζητήσουμε στο αρχείο του Loutrakitv.gr το βίντεο όπου γίνεται ανάγνωση του επίμαχου εγγράφου, για να εκτιμηθεί εκ νέου από τους υποστηρικτές της άποψης η βαρύτητα που είχε. Επανερχόμαστε.

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Μ Θελερίτη: Το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου θα λειτουργεί όλο το 24ωρο [ Video ]

  1. Η ΒΑΡΑΒΕΡΗ ΠΟΛΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ;

  2. 1500 ευρουλάκια θέλει το μετροπόλιταν με το καλημέρα σας αυτό τα λέει όλα για ποιους δουλεύει το σύστημα

  3. Το θέμα δεν είναι αν θα λειτουργεί το θέμα είναι το πως θα λειτουργεί

  4. γιατι δεν ανεβασατε ολο το βιντεο με το φαν κλαμπ του συριζα που επαθε παροξυσμο γιατι τολμησαν να κανουν κριτικη στην κυβερνηση ?
    Απο αυτα που ειδαμε στο συμβουλιο χτες μη διανοηθειτε να εκφερετε γνωμη για την τωρινη κυβερνηση , κινδυνευετε να φατε ξυλο απο τους φιλοκυβερνητικους και υστερα τους ενοχλουσε το αυγο του φιδιου , εδω μιλαμε για την αριστερη φωλια δεινοσαυρων ..ανοιγει το στομα να σε καταπιει …

  5. Όλα καλά και όλα άγια ο Θεός να μας έχει καλά να μην χρειαστούμε ούτε νοσοκομεία ούτε γιατρούς γιατί τότε ζήτω που καήκαμε! Θα κουβαλάμε μαζί μας μπαμπάκια και χάπια, σεντόνια και κουβέρτες μια αποκλειστική και ένα ράντζο όμως θα λέμε ότι όλα βαίνουν καλώς.

  6. 11:22 Εχεις απόλυτο δίκιο. Ουτε οι “ρουβίτσες” δεν έκαναν τόσο σαματά. Έπρεπε να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στην κυβερνώσα παράταξη. Βέβαια και οι “άλλοι” δεν έπεισαν καθως στήριζαν όλη την επιχειρηματολογία τους σε ένα ανύπαρκτο έγγραφο, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να εστιάσουν στην υπάρχουσα κατάσταση.

  7. Μεγάλη τέχνη το γλείψιμο δεν μαθαίνεται σε μια νύχτα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *