Μόνο μία ημέρα τελικά η απεργία στα τρένα και τον προαστιακό

Μετά από νέα απόφαση της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ) τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος θα κινούνται κανονικά την Τρίτη και την Τετάρτη, 30 και 31 Μαΐου αντίστοιχα.
Οι κινητοποιήσεις θα ισχύουν κανονικά για την Πέμπτη 1η Ιουνίου, όταν και θα διεξαχθεί 24ωρη απεργία και τα μέσα θα παραμείνουν ακινητοποιημένα.
«Επειδή οι επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας, σε συνδυασμό με την απεργία, ουσιαστικά επιφέρουν την κατάργηση των δρομολογίων, η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σεβόμενη το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της και προκειμένου να τους προφυλάξει από την ταλαιπωρία, αναστάτωση και σύγχυση που θα επιφέρουν οι κινητοποιήσεις αυτές, αποφάσισε την κατάργηση όλων ανεξαιρέτως των δρομολογίων.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει, προς το επιβατικό κοινό και τους πελάτες της, τη λύπη της για την απόφασή της αυτή, στις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικά συνθήκες για τους συμπολίτες μας, με δεδομένο ότι το τρένο εξακολουθεί να είναι το πιο φθηνό και το πιο ασφαλές μεταφορικό μέσο», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας», ανέφερε σε προηγούμενη ανακοίνωση της η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.