20/06/2024

Μπαράζ ανανεώσεων στο τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου

0

Το τμήμα Ηandball του Ποσειδώνα Λουτρακίου, βασιζόμενη στην πετυχημένη περσινή χρόνια, πους της απέδωσε την συμμέτοχη της στα Play offs  ανόδου για την Α1, επιδιώκει να ξανά-πρωταγωνιστεί στο δύσκολο όπως φαίνεται Νότιο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας, προχωρώντας  σε μπαράζ ανανεώσεων των,  Βλαχογεώργιο Κων, Χαραλαμπάκη Βασ.  και Καραβά Κων., στα τέρματα, τους Βασιλειάδη Κων., Γκίκα Μ., Χαντζηκωνσταντίνου Νικ., στη περιφέρεια, τους  Κάπη Αντ. και Ρουμελιώτη Αλεξ. και Δώδα Αθ., στα πιβότ και τους  Γρ. Αικατερίνη, Σταματίου Σπ., Παλαιολόγος Ν. και Τυφτικίδη Χρ. στα εχτρεμ. Η Διοίκηση διατήρησε  στο δυναμικό της τον Γιάννη Δημητρόπουλο (μαρτζιάνο) και  απέκτησε  ως δανεικό το Δημήτρη Χριστόπουλο από τον ΓΑΣ Καματερού.

Σε Δηλώσεις του, ο έφορος του Ποσειδώνα Λουτρακίου Λάζαρος Τυφτικίδης, ανέφερε: ” Όπως και πέρυσι έτσι και εφέτος αναμένεται ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Πιστεύω να έχουμε μια ανάλογη πορεία, με αρχικό στόχο την είσοδο μας στα Play offs του πρωταθλήματος και θα δείξει αν μπορούμε για κάτι καλύτερο. Διατηρήσαμε τον περσινό κορμό της ομάδα που ουσιαστικά οι αθλητές της προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, καθώς και την απόκτηση  ως δανεικό το Δημήτρη Χριστόπουλο από τον ΓΑΣ Καματερού. Εξετάζουμε ακόμα την περίπτωση μιας ουσιαστικής προσθήκης όπου θα μας βοηθήσει για την επίτευξη των στόχων μας. Τέλος να αναφερθώ και στην προσθήκη εφήβων στην αντρική ομάδα, που προέρχονται από τα τμήμα υποδομής. 
Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική χρόνια, υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές, Βαγγέλη Γραμματικόπουλο και Ανδρέα Μουρελάτο που στη περσινή σεζόν, μας βοήθησαν σημαντικά για την επίτευξη των στόχων μας, και τους ευχόμαστε καλή συνεχεία στις νέες τους ομάδες.”

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *