16/06/2024

Μοναδική βραδιά για τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου, εξαιρετικοί οι Χρήστος Θηβαίος και Χρήστος Νινιός!

0

Το υψηλό επίπεδο της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου αλλά και δύο ιδιαίτερες φωνές, ο Χρήστος Θηβαίος και ο «δικός μας» Χρήστος Νινιός πρόσφεραν μια μοναδική συναυλία στα πλαίσια του 5ου Loutraki Festival την Κυριακή 28 Ιουλίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λουτρακίου.

Ο Χρήστος Θηβαίος τραγουδώντας κομμάτια από το προσωπικό του ρεπερτόριο αλλά και άλλων συνθετών ταίριαξε ιδανικά με την ορχήστρα και τις ενορχηστρώσεις του Μιχάλη Μιχαλόπουλου και Σπύρου Μπάκου. Εξήρε μάλιστα το επίπεδο της Φιλαρμονικής και απέδωσε τα εύσημα στα μέλη και τον αρχιμουσικό της.

Παρουσίασε τον Χρήστο Νινιό που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις συμπράττοντας αυτή τη φορά με τη Φιλαρμονική και τραγούδησε μαζί του τον Άμλετ της Σελήνης, κομμάτι που επέλεξαν οι συντελεστές και για encore.

 

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου στο χαιρετισμό που απεύθυνε καλωσόρισε τους τραγουδιστές και συνεχάρη όλους τους συντελεστές του Φεστιβάλ Λουτρακίου για τη φετινή διοργάνωση.

Το Loutraki Festival συνεχίζεται! 

Με τη συναυλία αυτή ολοκληρώθηκαν οι παραστάσεις του Ιουλίου και το Φεστιβάλ Λουτρακίου συνεχίζει με τη Σοφία Κωνσταντινίδη και τις Blues Sisters την Πέμπτη 1 Αυγούστου στο Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου!

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *