Μια πλούσια εβδομάδα εκδηλώσεων στο Λουτράκι! 5 Ιουνίου με 11 Ιουνίου

0

Μια πλούσια εβδομάδα εκδηλώσεων στο Λουτράκι! 5 Ιουνίου με 11 Ιουνίου,JET SKI,ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ JET RAID,Διεθνές Φεστιβάλ Ανατολίτικος Χορός, Belly Dance,Λουτράκι,Mediterranean Delight,Gerania Vertical Kilometer

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Loutraki Tourism OrganizationΜια πλούσια εβδομάδα εκδηλώσεων στο Λουτράκι!

5 – 11 Ιουνίου 2012

Νοιώστε την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει.. Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Jet Ski! Κινηθείτε σε ρυθμούς ανατολίτικου χορού.. Διεθνές Φεστιβάλ Belly Dance! Ζήστε από κοντά έναν αγώνα έκρηξης, δύναμης και αντοχής.. 2ος αγώνας Κάθετου Χιλιομέτρου στα Γεράνεια!

Παγκόσμιος αγώνας Jet Ski στο Λουτράκι!Παγκόσμιος Αγώνας Jet Ski στο Λουτράκι! 5-10 Ιουνίου

Ο παγκόσμιος αγώνας  JET SKI (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ JET RAID)  θα διεξαχθεί από 5-10 Ιουνίου 2012 στα νερά του Κορινθιακού Κόλπου έχοντας ως βάση το Λουτράκι, με συμμετοχή περισσοτέρων από 50 αθλητών από όλο τον κόσμο!

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Πανελλήνιο Όμιλο Jet Sport (HJSB) σε συνεργασία με τον Διεθνή Οργανισμό Jet Raid) και είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

Στην ουσία πρόκειται για μια περιπέτεια, μια σκληρή δοκιμασία για τους αναβάτες και τα σκάφη. Μια περιπέτεια που δεν εξελίσσεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από την ακτή όπως οι συνηθισμένοι αγώνες close course (κλειστής πίστας) καθώς πραγματοποιείται στην ανοιχτή θάλασσα.

Λουτράκι, Κόρινθος, Ισθμός Κορίνθου, νησάκι Όμβριος, Αλκυονίδες νήσοι (Καλάνησα), Ναύπακτος, Ηραίο Περαχώρας Λουτρακίου, Σαράντη Βοιωτίας είναι οι περιοχές  που θα περάσουν οι αθλητές και θα προσφέρουν στους θεατές ένα υπέροχο θέαμα!
Δείτε το πρόγραμμα, χάρτες και βίντεο για τον αγώνα!

 

Διεθνές Φεστιβάλ Ανατολίτικου Χορού (Belly Dance) στο Λουτράκι!

Το διεθνές φεστιβάλ “Mediterranean Delight” έρχεται στο Λουτράκι στις 7-11 Ιουνίου 2012!

Στο φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται εργαστήρια διδασκαλίας με τους δασκάλους χορού:

Mona El Said, Dandash, Asmahan, Asi Haskal, Simona Guzman, Rida Fatin, Hakima, Katalin Schafer, Alina Malikova, Samira Sitara, Elissangela Rassul, Maria Aya, Prince Kayammer και άλλους.

Εκτός από τα εργαστήρια εκμάθησης, θα πραγματοποιηθούν βραδυνά show & πάρτυ χορού, διαγωνισμοί, gala, σεμινάρια στον ελληνικό πολιτισμό και ξεναγήσεις στην περιοχή!

 

2ος Αγώνας Gerania Vertical Kilometer – 10 Ιουνίου 2012

Το Gerania Vertical Kilometer, θα διοργανωθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στις 10 Ιουνίου 2012, στο Λουτράκι. Πρόκειται για έναν αγώνα έκρηξης, δύναμης και αντοχής με τις προδιαγραφές της International Skyrunning Association, μιας και μέσα σε 5.8χλμ κερδίζει 1.000μ υψομετρική διαφορά! Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία, ως το απόλυτο vertical kilometer με εκκίνηση από το επίπεδο 0 της θάλασσας! Η ομορφιά της διαδρομής και η υπέροχη θέα της, η τόσο κοντινή απόσταση από την Αθήνα και η βραβευμένη παραλία του Λουτρακίου θα αποζημιώσουν αθλητές και συνοδούς, στην πρώτη τους καλοκαιρινή εξόρμηση.


Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *