18/07/2024

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου η 4η πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2012

1

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου η 4η πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2012

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

korinthia 2012Βασίλης Νανόπουλος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας .
Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου η 4η πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2012, η μεγαλύτερη και καλύτερη από κάθε άλλη φορά έκθεση που διοργάνωσε  το Επιμελητήριο Κορινθίας .

Ο αριθμός των εκθετών ήταν 213 , 50% περισσότεροι από την περσινή έκθεση στον ίδιο χώρο . Οι επιχειρήσεις που ήρθαν από τα Χανιά της Κρήτης έως το ακριτικό Σουφλί   συμμετείχαν σε μια πραγματικά πανελλήνια έκθεση  .

Οι επισκέπτες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και προηγούμενο , με συντηρητικές εκτιμήσεις ήταν περισσότεροι από 30.000 ενώ οι επισκέπτες της σελίδας στο διαδίκτυο ήταν 297.500.

Η φετινή έκθεση ήταν  ποιοτικά ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με το παρελθόν  και αποδεικνύει ότι με σωστό σχεδιασμό, σκληρή δουλειά, καλούς συνεργάτες και υποστηρικτές, παρά την οικονομική κρίση  μπορούμε να τα καταφέρουμε και να πετύχουμε .

Το μήνυμα από αυτό το σημαντικότατο οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό γεγονός είναι ότι η  Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει ,η Ελλάδα έχει παραγωγή ανταγωνιστική όπως τόνισε ο πρόεδρος κος Βασίλης Νανόπουλος ο οποίος επίσης προέτρεψε τους καταναλωτές να αγοράζουν  ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες συγκρίνοντας ποιότητα, εξυπηρέτηση και τιμές.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της έκθεσης ευρωβουλευτές , βουλευτές γενικοί γραμματείς υπουργείων , εκπρόσωποι όλων σχεδόν των πολιτικών κομμάτων , συνδικαλιστές τριτοβάθμιων οργανώσεων και ειδικοί ομιλητές  συζήτησαν  με επιχειρηματίες και το επιμελητήριο Κορινθίας  ειδικά και σημαντικά  θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις και επαγγελματίες σύμφωνα με το  σχετικό πρόγραμμα.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας- που είναι μέρος του κράτους – εφαρμόζοντας στην πράξη την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές παντού, δημιούργησε ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο επιδείχθηκε στην έκθεση για  πωλήσεις μέσω διαδικτύου από  κορινθιακές επιχειρήσεις που το επιθυμούν .

Την πρώτη αγορά έκανε ο γενικός γραμματέας βιομηχανίας στα εγκαίνια της έκθεσης .

Από κάθε άποψη η έκθεση άφησε ενθουσιασμένους όλους όσους συμμετείχαν και έδωσε ουσιαστικά αποτελέσματα , αισιοδοξία ,ελπίδα και προοπτική που τόσο όλοι έχουμε ανάγκη στην εποχή μας .

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου η 4η πανελλήνια έκθεση Κορινθία 2012

  1. Δεν ήταν απόλυτη η επιτυχία, ο Αλέκος δεν πήγε

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *