Μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ: Οι ενδοιασμοί του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου [Video]

8

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου εξέφρασε τον προβληματισμό του για την μεταφορά του ΚΤΕΛ στην περιοχή που βρίσκεται κοντά στο σχολείο, ανησυχώντας για την ασφάλεια των παιδιών. Η φωνή του ακούστηκε και η άποψή του προβλημάτισε, πιστεύουμε φυσικά ότι σημαντικοί παράγοντες όπως είναι η ασφάλεια των παιδιών θεωρούνται δεδομένοι και λαμβάνονται υπόψη εξ’ ορισμού, κανένας δεν παίζει με τέτοια θέματα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

8 thoughts on “Μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ: Οι ενδοιασμοί του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου [Video]

  1. ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΤΕΛ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΚΤΕΛ

  2. ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

  3. Υπερβολές αν πάει το παιδάκι σας βόλτα στο πάρκο δεν κινδυνεύει; Στην Αθήνα ή στην Νέα Υόρκη ή σε άλλες πολυσύχναστες πόλεις τι κάνουν τα παιδιά κάθονται όλη μέρα σπίτι τους; Ένα σοκάκι σε μια γειτονιά της Αμερικής μπορεί να έχει διπλάσια κίνηση από αυτήν που θα έχει το Λουτράκι. Καταλαβαίνω την ανησυχία σας κι εγώ είμαι πατέρας και παππούς όμως πρέπει να είμαστε λογικοί.

  4. Η Ελλάδα είναι αλλιώς εδώ όταν χιονίσει έναν πόντο κλείνουν τα σχολεία που στην Γερμανία με χιονιά όλα λειτουργούν ρολόι μην συγκρίνεις διαφορετικά πράγματα

  5. Προεδρος γονεων και κηδεμονων του σχολειου με 10 μελη γενικη συνελευση. Πανε ρε αδερφε να ενδιαφερθεις πως θα συμμετεχουν οι γονεις στα συμβουλια σας και ασε τους αλλους ησυχους. Τους απειλεις κιολας οτι ειναι υπολογοι σε εσενα.Ποιος ειαι ρε φιλε; Αυτοι θα παρουν μια αποφαση και τελος. Την εφαρμογη του κοκ ειναι η αστυνομια. Την ασφαλεια των μαθητων στον δρομο την εχουν οι γονεις καιθως ειναι ανηλικα. Λυσε το κυκλοφοριακο μπροστα στο σχολειο οταν πηγαινουν ¨η την ωρα που σχολανε και μετα πες μας για λυσεις και υποδειξεις.

  6. Προεδρος γονεων και κηδεμονων του σχολειου με 10 μελη γενικη συνελευση. Πανε ρε αδερφε να ενδιαφερθεις πως θα συμμετεχουν οι γονεις στα συμβουλια σας και ασε τους αλλους ησυχους. Τους απειλεις κιολας οτι ειναι υπολογοι σε εσενα.Ποιος ειαι ρε φιλε; Αυτοι θα παρουν μια αποφαση και τελος. Την εφαρμογη του κοκ ειναι η αστυνομια. Την ασφαλεια των μαθητων στον δρομο την εχουν οι γονεις καιθως ειναι ανηλικα. Λυσε το κυκλοφοριακο μπροστα στο σχολειο οταν πηγαινουν ¨η την ωρα που σχολανε και μετα πες μας για λυσεις και υποδειξεις.

  7. Αντι να απειλείτε κυριε μπορείτε να εισηγηθείτε π.χ. εκπαίδευση κυκλοφοριακής αγωγής στους μαθητές . Θα μπορουσατε να ζητήσετε με την ευκαιρία της μετεγκατάστασης ανταποδοτικά προς όφελος των μαθητών. Για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ατυχήματος για να προλάβει ενα παιδί το λεωφορείο, θα μπορούσατε να ζητήσετε προσαρμογή των δρομολογίων στο ωράριο του σχολείου. Μια εποικοδομητική πρόταση θα ήταν αποδοτικότερη του καταγγελτικού λόγου. Θα μπορουσατε να ζητήτε να το απαιτήσει το Δημοτικό Συμβούλιο απο το ΚΤΕΛ. Χασατε την ευκαιρία σας. Αν βαζατε το μυαλό σας να δουλέψει όλοι μαζί στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας ίσως να βρίσκατε κάποιες νέες ιδέες αντι να εκφράζετε καταγγελτικό λόγο και εσείς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *