Μεταγραφές στο τμήμα Πετοσφαίρισης του Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου κάνουν την ομάδα ακόμα πιο δυνατή!

Στην μεταγραφή –προσθήκη στο ήδη ,εξαιρετικό νεανικό ρόστερ που διαθέτει , πέντε  {5}  αθλητριών προχώρησε το τμήμα Πετοσφαίρισης του Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου , καθώς και την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας της Γυναικείας ομάδος στον πολύ πετυχημένο – έμπειρο και γνώστη της κατηγορίας { Β΄Εθνική και Α2 Εθνική } που θα αγωνιστεί η ομάδα , πρώην προπονητή της Κορίνθου Κο Δημήτριο Ανδρεόπουλο.

Συγκεκριμένα απέκτησε τις αθλήτριες : 

Δέδε Παναγιώτα – πασαδόρο συντοπίτισσα και πρώην αθλήτρια μας , με εμπειρία συμμετοχής σε πρωταθλήματα Εθνικών Κατηγοριών {Α2 Εθνική και Β΄Εθνική} , από τον ΑΣΠ Κόρινθος

Βλαχοπούλου Μάρα – ακραία με συμμετοχές και αυτή σε εθνικές Κατηγορίες {Α2 Εθνική και Β΄Εθνική]  επίσης από την ΑΣΠ Κόρινθος.

Δορμπαράκη Αγγελίνα  – κεντρική , κορίνθια {με καταγωγή από το Δερβένι}  , νεάνιδα  και πολλά υποσχόμενη αθλήτρια με εξαιρετική αγωνιστική χρονιά πέρυσι {Α2 Εθνική} με τον ΑΣΠ Κόρινθος καθώς και παλαιότερα σε Ακράτα και Παμβοχαϊκό .

Μονάντερα Γεωργία – κεντρική , συνδημότισσα μας {κάτοικος Αγίων Θεοδώρων} νεάνιδα επίσης με λαμπρό μέλλον και παρουσία σε εθνικές κατηγορίες {Α2 Εθνική και Β΄Εθνική} σε Κόρινθο και Αιγάλεω καθώς και με πολύ καλή παρουσία στο Beach Volley στην κατηγορία Under 19 , από τον Α.Ο Αιγάλεω.

Γαϊτάνου Έλβα – κεντρική-ακραία κορίνθια και αυτή με καταγωγή από το Ξυλόκαστρο , κορασίδα με συμμετοχή σε Απόλλων Ξυλοκάστρου και Παμβοχαϊκό από όπου και αποκτήθηκε.

Στιγμιότυπο 2016-08-04, 11.05.44 π.μ. Στιγμιότυπο 2016-08-04, 11.05.55 π.μ. Στιγμιότυπο 2016-08-04, 11.06.04 π.μ. ΦΩΤΟ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡ.  ΦΩΤΟ ΔΕΔΕ ΠΑΝΑΓ.

Με τις προσθήκες αυτές καθώς και τις γηγενείς φερέλπιδες δικές του αθλήτριες οι οποίες συνεχίζουν την αθλητική τους σταδιοδρομία , –  ο Όμιλος είχε μία εξαιρετική Αγωνιστική Χρονιά αφού κατάφερε να ανέλθει στην Β΄Εθνική Κατηγορία αλλά και να πρωταγωνιστήσει στα ηλικιακά πρωταθλήματα της Ένωσης Πελοποννήσου ,-   δημιουργεί ένα πολύ δυνατό σύνολο και ευελπιστεί   να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει το Διοικητικό Συμβούλιο για την προσεχή Αγωνιστική Περίοδο 2016-2017 και αυτοί έχουν να κάνουν με Πρωταθλητισμό και γιατί όχι περαιτέρω άνοδο της ομάδας Γυναικών στην Α2 Εθνική καθώς και την κατάκτηση των ηλικιακών πρωταθλημάτων που θα λάβει μέρος ο σύλλογος.

Πέραν όλων αυτών των κινήσεων το τμήμα από τον Σεπτέμβριο θα συνεχίσει να καλλιεργεί και τις ακαδημίες του όπως τα τελευταία τρία {3} χρόνια με τις παραπάνω από ογδόντα {80} αθλήτριες υπό την τεχνική καθοδήγηση παλαιών δικών του αθλητών και σημερινών προπονητών των οποίων τα  αποτελέσματα της δουλειάς των αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

Ενθαρρυντικό της προσπάθειας των στελεχών του αθλήματος είναι το ενδιαφέρον πολλών τοπικών επιχειρήσεων να συνδράμουν χορηγικά τον Όμιλό και το τμήμα πετοσφαίρισης Γυναικών όπως επίσης και του τοπικού φίλαθλου κοινού για την ενίσχυση του τμήματος μέσω της προμήθειας των καρτών διαρκείας {15 Ευρώ έκαστη}  , πέραν της αυτονόητης οικονομικής ενίσχυσης που προσφέρει ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων δια του Δημάρχου Κου Γεωργίου Γκιώνη παλαιού και σε υψηλό Αγωνιστικό επίπεδο αθλητή Πετοσφαίρισης.

Λουτράκι Αύγουστος 2016

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Και

Έφορος Πετοσφαίρισης

Χαράλαμπος Γεωργίου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.