Μας αφορά όλους! Ναρκομανείς Ανώνυμοι: το έργο τους στο Λουτράκι, στην Κορινθία στην Ελλάδα

Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός ανδρών και γυναικών , για τους οποίους τα ναρκωτικά είχαν γίνει κύριο πρόβλημα . Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι είναι εθελοντικές ομάδες αλληλοβοήθειας . Είναι ένα πρόγραμμα πλήρους αποχής από όλα τα ναρκωτικά , συμπεριλαμβανομένου και του αλκοόλ.

Το πρόγραμμά μας εστιάζεται  στον εθισμό και στην διαδικασία ανάρρωσης από αυτόν .

Οι Ναρκομανείς Ανώνυμοι ιδρύθηκαν στις Η.Π.Α. το 1953 . Στην Ελλάδα ξεκίνησαν τις δράσεις τους το 1987, στην Αθήνα .

Σήμερα  πραγματοποιούνται 63.000 συγκεντρώσεις την εβδομάδα σε 137 χώρες . Στην Ελλάδα γίνονται 150 συγκεντρώσεις την εβδομάδα σε 18 πόλεις .

Στην Κόρινθο η πρώτη ομάδα ξεκίνησε με υπαίθριες συγκεντρώσεις στο τέλος του 2010.

Το 2011  η ομάδα μεταφέρθηκε στον χώρο του Θεάτρου που βρίσκεται εντός του Δημαρχείου της Κορίνθου και από τότε ως σήμερα λειτουργεί εκεί κάθε Παρασκευή 18:30  – 20:00 .

Η πρώτη Παρασκευή κάθε μήνα είναι ανοιχτή προς τους επισκέπτες .

Η προσέλευση νέων μελών δημιούργησε την ανάγκη για μία ακόμα ομάδα .

Στο τέλος του 2011 ξεκίνησε μια νέα υπαίθρια ομάδα Ν.Α. στο Λουτράκι και στα μέσα του 2012 παραχωρήθηκε χώρος και η ομάδα μεταφέρθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου . Από τότε  ως σήμερα λειτουργεί εκεί κάθε Τρίτη 19:30 – 21:00  και κάθε τέταρτη Τρίτη του μήνα ανοιχτή προς τους επισκέπτες .

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την αλλαγή της ώρας συγκέντρωσης των Ν.Α. στο Λουτράκι.

Οι συγκεντρώσεις θα γίνονται κάθε Τρίτη 18:30 – 20:00 στον ίδιο χώρο ,με κάθε τέταρτη Τρίτη του μήνα ανοιχτή προς τους επισκέπτες.

Σε περίπτωση αλλαγής χώρου της ομάδας Λουτρακίου , θα ακολουθήσει νέο ενημερωτικό  δελτίο τύπου.

Οι ομάδες μας , μέσα από τις σταθερές εβδομαδιαίες συγκεντρώσεις τους  λειτουργούν με επιτυχία , βοηθώντας ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με την χρήση ναρκωτικών κατά κύριο λόγο στην περιοχή Κορίνθου και Λουτρακίου και σαν κέντρο μιας ευρύτερης περιοχής , όπως Λέχαιον , Εξαμίλια , Κιάτο , Περαχώρα , Άγιοι Θεόδωροι , Λουτρά και άλλες περιοχές , όπου το πρόβλημα είναι έντονο.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας :   210 – 3474777

www.na-greece.gr               www.na.org

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.