21/05/2024

 Απλές συμβουλές για ανεπανάληπτο σεξΈνα ον που έχει τα κότσια να ξεμοναχιάζεται σε ημισκότεινα δρομάκια, ξενοδοχεία ημιδιαμονής, αυτοκίνητα και νταλίκες με αγνώστους που θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε και παρ’ όλα αυτά έχουν την ικανότητα να χαρίζουν απερίσπαστα απόλαυση, τότε είναι ικανές για πολύ υψηλότερα πράγματα απ’ όσο νομίζουμε. Απόδειξη οι ακόλουθες μεγάλες εκδιδόμενες της ανθρώπινης ιστορίας:

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΣΠΑΣΙΑ

Διάσημη εταίρα (προσοχή: όχι παλλακίδα) του Χρυσού Αιώνα, με εκπαίδευση, περιουσία και τρομερό κύκλο πολιτικά ισχυρών ανδρών, προεξάρχοντος του Περικλή. Οι δυο τους μεγαλούργησαν, ενώ η Ασπασία ήταν πίσω από την αποστολή εκστρατευτικής δύναμης κατά της Σάμου που είχε καταστροφικά αποτελέσματα για τους Αθηναίους. Μετά το θάνατο του Περικλή, η Ασπασία έγινε εταίρα του Λυσικλή.

Η ΡΑΑΒ

Γέννημα θρέμμα των πορνείων της Ιεριχούς του 1400 π.Χ., η Ραάβ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ιστορία του έθνους του Ισραήλ.

Ο Ιησούς του Ναυή, διάδοχος του Μωυσή και αρχηγός των Ισραηλιτών, θέλησε να οδηγήσει το λαό του από την περιοχή της Ιορδανίας στην Ιεριχώ. Για να το πετύχει αυτό έστειλε δύο κατάσκοπους στην περιοχή, οι οποίοι διάλεξαν να μείνουν στον οίκο της Ραάβ. Η Ραάβ όχι μόνο τους προσέφερε φιλοξενία αλλά τους έκρυψε και από τους στρατιώτες του βασιλιά της Ιεριχούς για να καταφέρουν τελικά να επιστρέψουν με πολύτιμες πληροφορίες στον Ιησού του Ναυή.

Όταν οι Ισραηλίτες κατέλαβαν την Ιεριχώ, αναγνώρισαν την προσφορά της Ραάβ που γλίτωσε από την ολοκληρωτική καταστροφή της πόλης. Σύμφωνα με το Ταλμούδ, ασπάστηκε την Ιουδαϊκή θρησκεία παντρεύτηκε κάποιον ισχυρό άντρα, πιθανώς τον ίδιο τον Ιησού του Ναυή.

ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

Από εταίρα αυτοκράτειρα! Η σεξομανής Θεοδώρα βρέθηκε από τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης στο θρόνο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.

Σύμφωνα με τον Προκόπιο, η Θεοδώρα ήταν τόσο αδηφάγα σεξουαλικά που συχνά πήγαινε για «πικνικ» με δέκα άντρες (Βενετούς) και τους τριάντα υπηρέτες τους. Μια φράση που της αποδίδει ο Προκόπιος είναι η εξής: «Η φύση δυστυχώς δε φρόντισε να ανοίξει εξίσου όλες τις διόδους στο άνθος μου.»

Κατά τη διάρκεια της παντοκρατορίας της, η Αυτοκράτειρα Θεοδώρα πέρασε νόμους που απαγόρευαν την πορνεία, επέβαλλαν την θανατική ποινή στους βιαστές και καθιέρωσαν δικαιώματα ιδιοκτησίας στις γυναίκες. Σε πολιτικό επίπεδο ήταν καθοριστική η συμβολή της στη Στάση του Νίκα όπου και έπεισε τον Ιουστινιανό να παραμείνει στην Πόλη και να καταπνίξει την επανάσταση.

ΝΕΛ ΓΚΟΥΙΝ

Κόρη του Τόμας Γκουίν, λοχαγού του στρατού των Κοινοβουλευτικών στον Αγγλικό εμφύλιο και της Μαντάμ Γκουίν μιας αλκοολικής και υπέρβαρης ιδιοκτήτριας πορνείου, η Νελ πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής της ηλικίας δουλεύοντας σαν πόρνη.

Η ζωή της πήρε άλλη τροπή όταν γνώρισε τον βασιλιά Κάρολο Β’. Η συνάντηση των δύο κανονίστηκε από το δεύτερο στην ιεραρχία δούκα του Μπάκινγχαμ που ήθελε να παραγκωνίσει τις βασικές ερωμένες του βασιλιά και να έχει έναν άνθρωπο δικό του πολύ κοντά στο βασιλιά. Η επικράτηση της Γκουίν επί των άλλων συνοδών δεν ήταν εύκολη. Για να γίνει η Γκουίν πρώτη ερωμένη του βασιλιά χρειάστηκε ένα εκρηκτικό μείγμα ερωτισμού, χάρης, τακτικών κινήσεων αλλά και ανθρωποκτονιών. Το καθιερωμένο απογευματινό τσάι για πολλές ερωμένες του βασιλιά ήταν και το τελευταίο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *