Μήπως σας πούλησαν κατεστραμμένο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για άψογο, ύστερα απο μαγική επισκευή ;

Spread the love

Έτσι μπορούν να σου πουλήσουν ένα κατεστραμμένο αυτοκίνητο για καινούργιο (video)

Ακόμη και ένα φαινομενικά κατεστραμμένο αυτοκίνητο μετά από μεγάλη σύγκρουση μπορεί να επισκευαστεί πλήρως. Στο παρακάτω βίντεο, μια BMW Σειρά 7 κέρδισε μια «δεύτερη» ζωή καθώς το σύνολο των ζημιών επιδιορθώθηκε.

Η εικονιζόμενη BMW 750i υπέστη τεράστιες ζημιές μετά σύγκρουση. Όπως μπορούμε να δούμε, η αρχική της κατάσταση μάλλον, για κάποιους θα σήμαινε την ολοκληρωτική καταστροφή της: χτύπημα στη μεσαία κολώνα, στράβωμα πλαισίου, τσαλακωμένη οροφή και άνοιγμα όλων των αερόσακων.

Φυσικά, το αυτοκίνητο δεν οδηγήθηκε στην ανακύκλωση, αλλά κάποιος-κατά τα φαινόμενα-πολύ καλός τεχνικός επέλεξε να το επισκευάσει. Έτσι, η χρήση καλίμπρας θεωρήθηκε απαραίτητη, πολλά μέρη αντικαταστάθηκαν με άλλα ανταλλακτικά και χρειάστηκε να αφαιρεθεί ο ουρανός του αυτοκινήτου.

BUY NOW
ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΛΗΣ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΗ, ΝΤΙΖΕΛ ΚΑΙ ΥΓΡΑΕΡΙΟ
FORD: ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ
VW: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ SUV
ΦΕΥΓΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ; ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Αν και δεν γνωρίζουμε κατά πόσο η εν λόγω BMW 750i έγινε και πάλι 100% λειτουργική και ασφαλής, το τελικό αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Ωστόσο αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά πόσο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε στον τομέα της αγοράς μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, αφού, πριν από κάθε μας βήμα οφείλουμε να έχουμε πραγματοποιήσει ένα εξονυχιστικό έλεγχο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλες τις διαδικασίες επισκευής που διήρκεσαν ένα περίπου μήνα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.