18/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ loutrakitv.gr ΛΟΥΤΡΑΚΙ – Ηλικιωμένη έπεσε και τραυματίστηκε ΘΑΝΑΣΙΜΑ στα σκαλιά κεντρικής τράπεζας!

0

πένθος ΛουτράκιΜε αυτή τη ζέστη και την αποπνικτική ατμόσφαιρα οι θαρραλέες γιαγιάδες και παππούδες πηγαίνουν πεισματικά στην τράπεζα, τι να κάνουν θα μου πείτε; Η ανάγκη τους σπρώχνει. Έτσι έφτασε σήμερα στ’ αυτιά μας ένα περιστατικό που μακάρι να μην είναι αληθινό. Επειδή δεν μπορούμε να εγγυηθούμε 100% για την πιστότητά του δεν αναφέρουμε συγκεκριμένα το όνομα της τράπεζας.
Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα μας μετέφεραν μια ηλικιωμένη γυναίκα κατεβαίνοντας τα σκαλιά της τράπεζας έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της. Το χτύπημα στάθηκε θανατηφόρο. Γίνεται λόγος για εγκληματική αμέλεια της τράπεζας καθώς τα προστατευτικά που υπάρχουν στα σκαλοπάτια προκειμένου να μη γλιστράνε είναι φθαρμένα.
Γιατί γράψαμε αυτό το μακάβριο θέμα; Οι πιστοί μας αναγνώστες γνωρίζουν ότι αποφεύγουμε να αναπαράγουμε τα δυσάρεστα νέα, όμως εδώ υπάρχει λόγος και είναι απλός: Όσοι από εμάς έχουν γιαγιά ή παππού ή και μεγάλης ηλικίας συγγενείς, γείτονες, γνωστούς έχουμε ευθύνη. Μην τους αφήνουμε να πηγαίνουν με ντάλα τον ήλιο μόνοι τους, ο μεγάλος άνθρωπος δεν θέλει πολύ να πάθει κάτι. Θα σας προέτρεπα να βοηθήσετε ακόμα και αγνώστους μεγάλης ηλικίας, αλλά είναι παρακινδυνευμένο, μπορεί να σας περάσουν για επιτήδειους και να φοβηθούν, οπότε αφήστε το μην έχουμε άλλα. Πάντως η τράπεζα έχει ευθύνη, αλλά έχει ευθύνη και ο καθένας από εμάς που δεν σκέφτεται απλά, λογικά και κυρίως ανθρώπινα. Δεν συμφωνείτε;

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *