Λουτράκι: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με ταξιδιωτικό γραφείο στην Κίνα Tocgcheng International Travel Service co

0
Χθες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας με το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο στην Κίνα το Tocgcheng International Travel Service co και το ελληνικό γραφείο Pindaros Travel ltd. Το Loutrakitv.gr και παρακολούθησε την παρουσίαση που είχε στόχο τη δημοσιοποίηση της πρόθεσης των δύο πλευρών για μια στενότερη συνεργασία. Πρόκειται για ένα άκρως σοβαρό ταξιδιωτικό γραφείο που σκοπεύει να εντάξει και το Λουτράκι στους προορισμούς που θα επισκέπτονται οι τουρίστες. Πέραν του θερμαλιστικού τουρισμού που αποτελεί ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα το Λουτράκι έχει να παρουσιάσει μαγευτικά τοπία και ένα απερίγραπτο ηλιοβασίλεμα που συναγωνίζεται επάξια το φημισμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Επίσης ανάμεσα στα σημεία που αξίζει να επισκεφθούν τα ζευγάρια που θα ζήσουν ανεξίτηλες αναμνήσεις είναι η Λίμνη Βουλιαγμένης και το εκκλησάκι του Αι Νικόλα που υπόσχεται ρομαντικό τοπίο συνδυασμένο με την ελληνική απλότητα του τοπίου.
Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα διαμορφώνουν την εικόνα του προορισμού μας ως ενός θελκτικού προορισμού. Είναι ευχάριστο, που ακούστηκε για πρώτη φορά έστω και στα αγγλικά ότι το Λουτράκι αποτελεί έναν προορισμό για κάτι άλλο εκτός από θερμαλιστικό, θρησκευτικό και αθλητικό τουρισμό.
Και αλήθεια γιατί να μην φέρνουμε εδώ τα ερωτευμένα ζευγάρια να αγναντεύουν το κατακόκκινο τεράστιο ηλιοβασίλεμα; Γιατί να μην συναγωνιστούμε τη Σαντορίνη περισσότερο επιθετικά; Τι μας λείπει;
Επειδή όμως φιλοσοφώντας παρασυρθήκαμε λιγάκι ακολουθεί το βίντεο που κατέγραψε επακριβώς όλα όσα συνέβησαν:

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *