18/04/2024

Κ. Ζουράρις: “Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει, τη γλώσσα να μη χάσουμε”

1

Εντύπωση προκάλεσε η δήλωση του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι, πως «τo να χάσουμε μερικά νησιά δεν είναι κάτι σπουδαίο, τα ξαναπαίρνεις ή δεν τα παίρνεις….»

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζουράρις δήλωσε: «Νομίζετε ίσως ότι δεν απειλούμαστε τώρα ως χώρα, μόνο κάποια νησιά μάς ζητάει ο Ερντογάν. Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει. Τα νησιά θα τα ξαναπαίρνουμε πάντοτε. Τη γλώσσα έχει σημασία να μην μας πάρουν», και συμπλήρωσε πως η ελληνική γλώσσα απειλείται από παρακμή και υπονόμευση και «τελεί υπό απειλήν».
Σε μια προσπάθεια να καλύψει τον υφυπουργό, ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου έσπευσε να διευκρινίσει πως «αυτό που είπε ο υφυπουργός δεν αφορούσε τα ελληνικά νησιά, αλλά τα ελληνικά πράγματα γενικά».

Online

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Κ. Ζουράρις: “Και να χάσουμε μερικά νησιά δεν πειράζει, τη γλώσσα να μη χάσουμε”

  1. Να πάνε στο διάολο ο ζουραρης κ όλοι του Σύρριζα τα ξεπούλησαν όλα τα ισοπέδωσαν όλοι οι αγράμματοι οι ανθεληνες οι πουλημενοι άλλα έλεγαν κ τίποτα δεν έκαναν κ ποιος είναι ο ζουραρης;;;; ένας βλακας δημοσιογράφος που όταν έβγαινε στην τηλεόραση το μόνο που έκανε ήταν να βρίζει κ να μιλάει χυδαία να σηκωθουν να φύγουν να ξεβρωμισει ο τόπος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *