20/04/2024

Κώστας Βουτσάς: Συνέντευξη στο loutrakitv.gr και την Ελίνα Φανίδου [Video]

0

Ο Κ. Βουτσάς μοιράζεται με το loutrakitv.gr τα επαγγελματικά του σχέδια, μας λέει γιατί αποκαλεί τη σύντροφό του Αλικήβη Κατσαβουτσά, μας μιλάει για τα παιδιά του, το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το διαδίκτυο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Ο ηθοποιός Κώστας Βουτσάς μοιράζεται με το loutrakitv.gr στιγμές από τη ζωή του, μας μιλάει για την παράσταση “Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων” που έχει σαν θέμα τον προβληματισμό για το bullying και για την παράσταση “Η στρίγκλα που έγινε αρνάκι” για την οποία παράλληλα κάνει πρόβες.
Ο Κ. Βουτσάς παραδέχεται με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι δεν έχει ιδέα από τεχνολογία και μιλάει για τη σύντροφό του – την κα Αλίκη Κατσαβού που συμπληρώνει αυτό το σημείο της ζωής του. Μάθαμε επίσης ότι είναι πολύ καλά μαζί και ότι την αποκαλεί Αλικήβη Κατσαβουτσά, μας εξηγεί και τον λόγο.
Ο κ. Βουτσάς αναφέρθηκε φυσικά και στα παιδιά του, εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Άνθιμος Ανανιάδης, που έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα του μετά την μεγάλη επιτυχία που έκανε στο σίριαλ “Μαρία η άσχημη”, τώρα  κάνει καριέρα ηθοποιού στο εξωτερικό.
Τέλος δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε κάτι κοινότυπο: Ποιο είδος υποκριτικής έκφρασης προτιμά ο Κ. Βουτσάς – το θέατρο, τον κινηματογράφο ή την τηλεόραση;

Το κοινό του Λουτρακίου και όσοι επιλέξουν το Λουτράκι για τις διακοπές τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση “Ένας στρογγυλοκέφαλος στη χώρα των μυτεροκέφαλων” την 1η Αυγούστου, στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Λουτρακίου.

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *