Κύκλος σεμιναρίνων “Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών” στο Αλεξάνδρειο από τον ΔΟΚΟΠΑΠ “Μέριμνα”

Spread the love

Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, στο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου” πραγματοποιήθηκε Σεμινάριο BLS/AED (Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση και Χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή), εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από το E.R.C.: European Resuscitation Council (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης) από την Ελληνική Εταιρεία Ιατρικής Εκπαίδευσης, με στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση στις πρώτες βοήθειες, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για τη σωστή και άμεση αντιμετώπιση ατυχημάτων.

Με το Σεμινάριο ολοκληρώθηκε ο κύκλος Σεμιναρίων “Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών” που διοργανώθηκαν από τον “Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας” του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Ν. Κορινθίας και τον Ιατρό, κ. Καμμιλάτο Χρήστο.

Στα Σεμινάρια που ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο 2015 συμμετείχε εντυπωσιακός αριθμός ενδιαφερομένων τόσο από το Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους, όσο και από την ευρύτερη περιοχή του Νομού μας.

Παράλληλα και κατά τη διάρκεια του Σεμιναρίου BLS/AED το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, πραγματοποιήθηκε και η βράβευση του Ιατρού κ. Καμμιλάτου Χρήστου από τον Ιατρικό Σύλλογο Ν. Κορινθίας για την δράση και συνεισφορά του τόσο στον ιατρικό τομέα όσο και στην εθελοντική δραστηριότητά του εν γένει.

Στη βράβευση που έκανε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Κορινθίας, κ. Δαμασκηνός Σωτήριος παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, κ. Γκιώνης Γεώργιος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου.

Ο κ. Καμμιλάτος Χρήστος είναι Γενικός Ιατρός στο ΠΕΔΥ – Πολυδύναμο Ιατρείο Αγίων Θεοδώρων, Γενικός Γραμματέας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και μέλος Διοικητικού Συμβουλίου στο Περιφερικό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. στο Λουτράκι.

P1010038 P3051841

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published.