27/07/2024

Κωνσταντοπούλου ή Πέτρου για Πρόεδρος; 4 VIDEO με ομοιότητες που μας αφήνουν άναυδους!

5

Κωνσταντοπούλου ή Πέτρου για Πρόεδρος; 4 VIDEO με ομοιότητες που μας αφήνουν άναυδους!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Και λίγο κειμενάκι για να εμπλουτίσουμε το άρθρο…

Αντιπολίτευση, πρώην κυβέρνηση θεωρεί ότι το Προεδρείο δεν πρέπει να σχολιάζει, το Προεδρείο όμως αξιοποιεί την εξουσία που έχει και σχολιάζει ελεύθερα και στην περίπτωση του Δήμου μας με χιούμορ, που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό ευφυούς ανθρώπου. Το θέμα στο οποίο αναφέρεται είναι ένα άλλο ζήτημα, που θα του αφιερώσουμε ολόκληρο άρθρο, Motor Oil είναι αυτή μην τη στριμώξουμε μεταξύ άλλων.

Στο επόμενο βίντεο το παράδειγμα αλλάζει και ένας (τυπικά) δημότης, στην ουσία όμως ο κ. Παπαγεωργίου υπήρξε αρχηγός συνδυασμού που συμπαρατάχθηκε στις εκλογές με τον συνδυασμό της πλειοψηφίας, ζητάει τον λόγο και επειδή είχε πάρει τον λόγο στο προηγούμενο θέμα το Προεδρείο δεν του επιτρέπει να τοποθετηθεί. Ευτυχώς ο κ. Στάμου σπεύδει να φανεί χρήσιμος και βρίσκει το γράμμα του νόμου που δικαιώνει το Προεδρείο. Ο κ. Παπαγεωργίου ωστόσο δεν πείθεται και διαχωρίζει τη θέση του λέγοντας αργότερα: “Δεν έχω τίποτα κοινό μ’ αυτούς που στερούν τον δημόσιο διάλογο”. Και αυτό το θέμα επίσης απαιτεί εκτενέστερη ανάλυση, αλλά ας αφήσουμε τα γεγονότα να εξελιχθούν, εσείς αξιότιμοι ενημερωμένοι αναγνώστες το υπονοούμενο το πιάσατε.

Πηγή: loutrakitv.gr

https://www.youtube.com/watch?v=GM5FsvSp_Cw

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Κωνσταντοπούλου ή Πέτρου για Πρόεδρος; 4 VIDEO με ομοιότητες που μας αφήνουν άναυδους!

  1. Η μεγάλη ευεργέτρια εταιρεία που όλοι την προσκυνάτε κατέστρεψε τον τόπο. Τα παίρνετε για να κάνετε μόκο! Αυτό είναι το πολιτικό σας ανάστημα!

  2. Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗ.Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ;

  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΤΟΡΟΙΛ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ; ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΤΕ;

  4. Σιγά μην τους ρωτήσεις αν θα τους δώσεις τον λόγο που πετάγονται όλη την ώρα και μιλάνε για να βγάλουν το ψώνιο τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *