27/07/2024

Κυκλοφόρησε τo SΕX ΤΑPE της Κάμερον Ντίαζ ! [VIDEO]

0

Κυκλοφόρησε τo SΕX ΤΑPE της Κάμερον Ντίαζ ! [VIDEO]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η γνωστή πρωταγωνίστρια στα 41 της θέλησε να κάνει κάτι διαφορετικό και φυσικά πιο τολμηρό.
Τα τελευταία χρόνια η νέα lifestyle τσίχλα λέγεται «Sεx Tape». Την αρχή την έκανε η Πάμελα στην πορεία συνέχισε η Πάρις Χίλτον ενώ λίγο μετέπειτα έδωσε το παρόν και η Κιμ

Καρντάσιαν.
Κατά καιρούς, έχω και έχεις δει να κάνουν το γύρο του ίντερνετ και πολλά ακόμα άλλα ερασιτεχνικά βίντεο, αλλά όχι από τόσο τρανταχτά ονόματα. Άλλοι το κάνουν το χρήμα και άλλοι για τη δόξα. Σημασία έχει πως υπάρχει ένας λόγος για να κάνεις το δικό σου Sex Tape.
Πάνω σε αυτά τα παραδείγματα πάτησε και η Κάμερον Ντίαζ πρωταγωνιστώντας σε μία νέα ταινία με τίτλο «Sεx Tape» προσπαθώντας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζέικ Κάσνταν να δώσει μία νέα πνοή στην αμερικάνικη κωμωδία, κάτι δηλαδή που έχουμε να δούμε από το «Hangover.
Ίσως και να το καταφέρει, μιας και απ’ ότι μας έχει δείξει στο παρελθόν έχει την ικανότητα να φτιάχνει καλές ταινίες. Εκτός ατού όμως είναι και σeξι, αλητάκι, δεν φοβάται να τσαλακωθεί κάτι που το αποδεικνύει με αυτή την ταινία και μας έχει χαρίσει κατά καιρούς πόζες για χάζεμα. Πολύ χάζεμα. Να, όπως οι συγκεκριμένη.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eJTct8eHKYE]
Πηγή: aniwthoi.net
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *