27/07/2024

Θα κλείσουν αύριο το Δημαρχείο Λουτρακίου – Αγ.Θεοδώρων

0

Κλειστό αύριο το Δημαρχείο Λουτρακίου – Αγ.Θεοδώρων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Στο Δημαρχείο Λουτρακίου όλα στο φως 1Αύριο 19/9/2012 το Δημαρχείο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων θα είναι κλειστό από τις 10.00 το πρωί έως την 1.00 το μεσημέρι, λόγω συμμετοχής στην Πανελλαδική Ημέρα Κατάληψης όλων των Δημαρχείων της χώρας.
Στόχος είναι οι εργαζόμενοι να διαμαρτυρηθούν για τα νέα μέτρα, τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ΟΤΑ και για τις απολύσεις στο δημόσιο.

Στη σχετική ανακοίνωση που έχει εκδοθεί αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι :

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι μόνο με πολύπλευρες δραστηριότητες-παρεμβάσεις και τη συμμετοχή και άλλων συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων σε κάθε Δήμο οι αγωνιστικές μας κινητοποιήσεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Γι’ αυτό σε κάθε Δήμο ενημερώνουμε και κινητοποιούμε εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, νέους και μικροεπαγγελματίες αλλά και κάθε κοινωνική ομάδα που πλήττεται από την πολιτική των μνημονίων και δημιουργούμε το δικό μας σε τοπικό επίπεδο, κοινωνικό μέτωπο.

Ο αγώνας για να μην περάσουν τα νέα «βάρβαρα» μέτρα που μας οδηγούν πλέον όλους στην κοινωνική καταστροφή και για να απαλλαγούμε οριστικά από τα δεσμά των μνημονίων είναι καθημερινός, επίπονος και χρειάζεται τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ μας».

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *