20/05/2024

Κλείνουν τα μαγαζιά τους οι Dolce Gabbana

0

Κλείνουν τα μαγαζιά τους οι Dolce & Gabbana

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

 

Κλείνουν τα μαγαζιά τους οι Dolce & Gabbana
Σε μια επιγραφή που τοποθέτησαν στην είσοδο της μπουτίκ τους στα ιταλικά και στα αγγλικά οι δυο διεθνούς φήμης μόδιστροι Dolce & Gabbana ανέφεραν ότι «δεν είναι διατεθειμένοι να υποστούν άλλο τις άδικες κατηγορίες του ιταλικού οργανισμού είσπραξης φόρων, της οικονομικής αστυνομίας, τις επιθέσεις των εισαγγελέων και τον διασυρμό μέσω του Τύπου» που κατήγγειλαν ότι αντιμετωπίζουν «επί χρόνια».

Οι Dolce & Gabbana πρόσθεσαν ότι «πρόσφεραν πολλά στην πόλη του Μιλάνου»: «οικονομική ανάπτυξη», «θέσεις εργασίας», «διεθνή προβολή».

Η πρωτοβουλία «να κρατήσουμε κλειστά τα εννέα καταστήματά μας δείχνει την αγανάκτησή μας. Οι υπάλληλοί μας όμως θα πληρωθούν κανονικά», ανέφεραν οι δυο στιλίστες.

Οι δυο σχεδιαστές μόδας καταδικάστηκαν πριν από ένα μήνα σε ένα χρόνο και οκτώ μήνες φυλάκιση για ελλιπείς φορολογικές δηλώσεις και φορολογική απάτη. Είχαν προχωρήσει σε σύσταση εταιρίας στο Λουξεμβούργο, μέσω του λογιστή τους, η οποία, σύμφωνα με την ιταλική δικαιοσύνη, τους επέτρεπε να εμφανίζουν μικρότερα έσοδα και κέρδη. Ο συνήγορος υπεράσπισής τους έχει προσφύγει στο εφετείο της ιταλικής συμπρωτεύουσας.

Ο Φράνκο ντ’ Αλφόνσο, δημοτικός σύμβουλος στο Μιλάνο, είπε πρόσφατα ότι δεν θα έπρεπε να επιτραπεί στους σχεδιαστές να εκθέσουν συλλογές τους στην διάσημη εβδομάδα μόδας της πόλης τον Σεπτέμβριο. «Δεν χρειαζόμαστε να μας εκπροσωπούν φοροφυγάδες», είπε ο δημοτικός αυτός σύμβουλος.

Πηγή: newsbomb.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *