26/04/2024

Καταγγελίες Γεροβασίλη για ύποπτες μεθοδεύσεις Μουσουρούλη υπέρ Τατούλη

0

Τι απαντά ο Μουσουρούλης;

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

imageΣκληρή απάντηση στις καταγγελίες της εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη, για ύποπτες μεθοδεύσεις σε ζητήματα διαχείρισης απορριμμάτων από τον Κωστή Μουσουρούλη έδωσε, μέσω του ΣΚΑΪ, ο ίδιος ο υπηρεσιακός αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος.

Με παρέμβασή του, ο κ. Μουσουρούλης υπογράμμισε πως οι δηλώσεις της κ. Γεροβασίλη αφορούν μια υπόθεση στην Πελοπόννησο η οποία χρονολογείται από την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, και την οποία ο ίδιος ουσιαστικά «πάγωσε», καθώς εξετάζεται για τη νομιμότητά της.

Εξήγησε πως πριν καν αναλάβει καθήκοντα η υπηρεσιακή κυβέρνηση το Ελεγκτικό Συνέδριο είχε στείλει στο υπουργείο Περιβάλλοντος μια πράξη με την οποία έθετε ερωτήματα για το όλο έργο. Όμως – όπως είπε – καθώς δεν είχε δοθεί απάντηση από την προηγούμενη κυβέρνηση, ο ίδιος κλήθηκε να υπογράψει μια απάντηση την τελευταία ημέρα πριν τη λήξη της σχετικής προθεσμίας, στις 2 Σεπτεμβρίου.

Επειδή όμως το σχέδιο εξετάζεται για τη νομιμότητά του, ο κ. Μουσουρούλης αποσαφήνισε πως ούτε υπέγραψε τίποτα, ούτε έστειλε καμία απάντηση, αλλά παρέπεμψε το θέμα στην κυβέρνηση που θα σχηματιστεί μετά τις εκλογές.

Τέλος, προειδοποίησε πως θα ζητήσει τη συμβουλή του νομικού συμβούλου του για την υπόθεση, καθώς δεν δέχεται να «τον πιάνει κανείς στο στόμα του» κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Η κ. Γεροβασίλη διευκρίνισε πάντως πως δεν υπονόησε ότι ο ίδιος ο κ. Μουσουρούλης έχει προσωπικό συμφέρον από την υπόθεση.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *