19/04/2024

ΚΑΜΜΕΝΟΣ σε ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ: Προεδρούκο βάλε μου ένα ουίσκι

0

ΚΑΜΜΕΝΟΣ σε ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ: Προεδρούκο βάλε μου ένα ουίσκι

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

«Προεδρούκο βάλε μου ένα ουίσκι»

Ήταν λίγο μετά τις δέκα και μισή το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν η συνεδρίαση για την ψηφοφορία προς σύσταση Προκαταρκτικής είχε διακοπεί και το γραφείο του προέδρου της Βουλής γέμισε με εκπροσώπους των κομμάτων προκειμένου να καταστεί σαφής η διαδικασία.

Τότε, όπως γράφουν τα Νέα, σημειώθηκε και ο εξής διάλογος ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο και τον Πρόεδρο της Βουλής. Ο πρώτος ήθελε ένα ποτό και είπε στον κ. Μεϊμαράκη «Προεδρούκο μου, βάλε μου ένα ουίσκι» και του τσίμπησε με οικειότητα το μάγουλο. Ο κ. Μεϊμαράκης του είπε «Πάνο σοβαρέψου. Δεν είμαστε στα μπουζούκια», εκείνος όμως φαίνεται πως επέμεινε και του: «Ελα μωρέ τώρα. Καλά, θα το πω στη Βούλα», που δεν είναι άλλη από τη γραμματέα του προέδρου της Βουλής.

Αλλά τώρα και τι πειράζει θα έλεγε κάποιος που δεν είναι κομπλεξικός. Εξ’ άλλου για να μιλάει ο Καμμένος έτσι άρα έχει μια κάποια οικειότητα και κάτω από άλλες συνθήκες είναι αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά. Το άλλο το προσέξατε; Ότι την γραμματέα του Προέδρου της  Βουλής τη λένε Βούλα; (ήταν άραγε στα απαιτούμενα προσόντα για την πρόσληψή της;) 

Πηγή: 24ωρο

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *