23/04/2024

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Λουτρακίου: 56 εκδηλώσεις με 59. 778 ευρώ [Video]

6

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου 56 εκδηλώσεις με 59. 778 ευρώ [Video]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

56 εκδηλώσεις με 59. 778 ευρώ θα γίνουν φέτος το καλοκαίρι! Λίγα ή πολλά; Εδώ οι απόψεις διίστανται ανάλογα με τον βαθμό ενημέρωσης που έχει ο καθένας και ανάλογα με τις πραγματικές προθέσεις.

Ο κ. Δήμαρχος είπε κεκαλυμμένα αυτό που ήθελε να πει.

Ο κ. Ασημακόπουλος βέβαια μας ξάφνιασε γιατί έκρινε ότι 60 000 ευρώ για όλες τις εκδηλώσεις του καλοκαιριού δεν είναι και κανένα σπουδαίο ποσό. Ειδικά από τον κ. Ασημακόπουλο δεν το περιμέναμε. Δεν είπε το αυτονόητο ότι εντάξει όλοι ξέρουμε που θα πάνε τα χρήματα, για να καλύψουν κενά άλλων ετών και να αμειφθούν αυτοί που έμειναν απλήρωτοι. Είπε ότι δεν είναι πολλές οι 60 000 ευρώ. Οκ. Το μόνο που είχε να παρατηρήσει είναι ότι θέλει πιο ποιοτικές εκδηλώσεις με Συλλόγους που πρέπει να αξιοποιηθούν.

Πάντως το  1o Loutraki Festival όπως σας γράψαμε πρώτοι  είναι γεγονός. Ελπίζουμε οι συντελεστές να αμειφθούν και να μην περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα Παρουσία με διάφορα γελοία προσχήματα να πληρωθούν πενιχρά τιμολόγια παζαρεμένα δέκα φορές. Θα επανέλθουμε στο θέμα. Προς το παρόν το video από το πρόσφατο Δημ. Συμβούλιο:

Πηγή: loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

6 thoughts on “Καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Δήμου Λουτρακίου: 56 εκδηλώσεις με 59. 778 ευρώ [Video]

  1. ΤΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΘΑ ΤΑΙΣΟΥΝ? ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ. ΤΙ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ? ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΥΒΙΚΟ ΝΑ ΧΟΡΕΥΕΙ?

  2. Συγνώμη δεν κατάλαβα αν τα λεφτά θα τα ξοδέψουν σε εκδηλώσεις ή θα τα φάνε ένας θεός ξέρει σε τι

  3. Δεν είναι μόνο ο Ίβυκος. Υπάρχουν αξιόλογοι πολιτιστικοί σύλλογοι που προσφέρουν στον τόπο. Είναι και ο Ίβυκος βέβαια που έγραψε μεγάλη ιστορία. Αν δεν σου αρέσει εσένα προσωπικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλό.

  4. Καλά δεν ξέρετε να διαβάζετε ρε παιδιά; Το λέει καθαρά ότι θα φέρουν Αρβανιτάκη Πασχαλίδη και Μποφίλιου

  5. ΤΑ ΜΕΤΑΞΩΤΑ.. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΟΥΣ… ! ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ .ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ .ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ???????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *