Και όμως το Πεντάγωνο των ΗΠΑ ετοίμασε σχέδιο άμυνας για επίθεση από …Ζόμπι!

0

Και όμως το Πεντάγωνο των ΗΠΑ ετοίμασε σχέδιο άμυνας για επίθεση από …Ζόμπι!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

zombies-soldiers-

Οι …στρατιωτικοί σύμβουλοι του αμερικανικού υπουργείου Αμύνης πρέπει να πάσχουν από καλπάζουσα φαντασία, αλλιώς δεν εξηγείται ότι έχουν ξοδέψει χρήμα και χρόνο για την εκπόνηση σχεδίου επιβίωσης στην περίπτωση που οι ζωντανοί-νεκροί βγουν στους δρόμους!

Σύμφωνα με τον ιστότοπο foreignpolicy.com, Aμερικανοί αξιωματούχοι έχουν έτοιμο μέσα στο ηλεκτρονικό τους σύστημα ένα απόρρητο έγγραφο, το οποίο ονομάζεται «CONOP 8888» και το οποίο προβλέπει εξόντωση των ανθρωποφάγων όντων προκειμένου  «να διατηρηθεί η ιερότητα των ανθρώπων».

«Επειδή τα ζόμπι θέτουν απειλή σε όλους τους ζωντανούς ανθρώπινους οργανισμούς, θα είμαστε έτοιμοι για να διασφαλίσουμε την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής και να κατευθύνουμε τις επιχειρήσεις με γνώμονα τη στήριξη του ανθρώπινου πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένων των παραδοσιακών εχθρών μας», αναφέρει το CONOP 8888 ή αλλιώς «Αντεπίθεση στην κυριαρχία των Ζόμπι»,  που έχει στη διάθεση του το Foreignpolicy. Οι συντάκτες του εγγράφου, το οποίο φέρει την ημερομηνία 30 Απριλίου 2011, επισημαίνουν μάλιστα τη… σοβαρότητα της κατάστασης, διευκρινίζοντας ότι «το σχέδιο δεν έχει καταρτιστεί ως αστείο».

Πηγή: koutipandoras.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *