27/07/2024

Καθαριοτητα στο Λουτρακι, αμεσως μετα την παρελαση Αρματων

4

Καθαριοτητα στο Λουτρακι, αμεσως μετα την παρελαση Αρματων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Μόλις είχε τελειώσειι η Παρέλαση Αρμάτων και μόλις είχε ξεκινήσει η Συναυλία, αλλά για τους υπαλλήλους καθαριότητας δεν υπήρχε χρόνος για ξεκούραση. Με τη βοήθεια του Δήμου Κορινθίων στο θέμα του οχήματος και με υπερβάλλοντα ζήλο των υπαλλήλων αποκαταστάθηκε η καθαριότητα της πόλης. Γρήγορα και συντονισμένα το Λουτράκι επανήλθε στη γνώριμη πεντακάθαρη μορφή του. Σε αυτό συνέβαλε και η προνοητικότητα του Αντιδημάρχου καθαριότητας που έσπευσε να ξεκινήσει τον καθαρισμό της πόλης πριν βρέξει και καταστεί δύσκολο το έργο του και με αμφίβολλο αποτέλεσμα.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=zgnfMLBs_G8&feature=g-upl&context=G26a8fc1AUAAAAAAABAA]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

4 thoughts on “Καθαριοτητα στο Λουτρακι, αμεσως μετα την παρελαση Αρματων

  1. Όντως όλα ήταν λαμπίκο. Μπράβο στον Μουζάκη. Μέρα νύχτα στο τρέξιμο πασχίζει για τον Δήμο. Μπορούσε κι αυτός να καλοπερνάει και να πίνει ουίσκι την ώρα της παρέλασης σαν τον Γιώργο τον Δέδε και να κρύβει το ποτηράκι δίπλα στα μηχανήματα του ήχου. Ευτυχώς που αυτός ο Δήμαρχος έχει και φιλότιμα παιδιά κοντά του.

  2. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΛΕΝΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ

  3. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΠΙΑΝΕ ΒΡΟΧΗ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΛΟΓΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ..

  4. SYGXARHTHRIA!!!TO LIGOTERO POY THA ELEGE KAPOIOS STO PRWSOPIKO KATHARIOTHTAS KAI STON ANTIDHMARXO!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *