26/04/2024

Κίνημα Αλλαγής : ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ- ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

0

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος Αλλαγής που συμμετείχαν στη διαδικασίας εκλογής νέου Προέδρου στις 5/12/21 να συμμετέχουν και τη Β’ Κυριακή(12/12/21). Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 07:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 19:00 μμ.

Τονίζεται ότι αυτή την Κυριακή δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, χωρίς οικονομικό αντίτιμο.

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα επιθυμούν ανεξάρτητα από το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή.

Τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής που θα βρίσκονται στην Κορινθία τις ημέρες των εκλογών μπορούν να ψηφίσουν στα παρακάτω Εκλογικά Κέντρα:

1. ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ
1.1. ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (2 Εκλογικά Τμήματα).
1.2. ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ.
1.3. ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ- ΚΕΠ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΕΝΕΑΣ).
2. ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ
2.1. ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ- ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ.
3. ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ
3.1. ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ (Υψηλάντου & 28ης Οκτωβρίου).
3.2. ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΠΗ
4. ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ
4.1. ΝΕΜΕΑ-ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ).
5. ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ
5.1. ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ – ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ).
6. ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ
6.1. ΚΙΑΤΟ – ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ).
6.2. ΚΑΛΙΑΝΟΙ -ΚΕΠ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)

Θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες και τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται στο πλαίσιο της μείωσης εξάπλωσης του Κορωνοϊού(COVID-19). Τα μέλη των Εφορευτικών Επιτροπών, ο Υπεύθυνος του Εκλογικού Κέντρου καθώς και οι Εκπρόσωποι των Υποψηφίων, όσοι δηλαδή θα είναι συνεχώς εντός του Εκλογικού Τμήματος, θα έχουν υποχρεωτικά πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου 6μήνου ή rapid test τελευταίου 48ωρου.

Επισημαίνεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους. Οι ψηφοφόροι θα εισέρχονται ένας-ένας στο εκλογικό τμήμα με χρήση μάσκας και αντισηπτικού. Υποχρεωτικά κατά την αναμονή τους εκτός του κέντρου θα κρατούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις.  

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές που συμβάλλουν αποτελεσματικά στην πραγματοποίηση της διαδικασίας εκλογής νέου Προέδρου και τονίζει ότι  πρέπει να είναι μια μαζική – διαφανής διαδικασία που θα ενισχύσει την ενότητα και θα ενδυναμώσει το Κίνημά μας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *