Θ. Γεωργίου “Για να γίνει το Μουσείο της Περαχώρας δεν χρειάζεται καμία άλλη διαδικασία πλην της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ” [Video]

7

Ο Πρώην Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και νυν δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Γεωργίου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο επανέφερε το θέμα της ίδρυσης του Μουσείου της Περαχώρας. Απολύτως αναμενόμενο λαμβάνοντας υπόψη το ενδιαφέρον που δείχνει ως γνήσιος Περαχωρίτης που είναι, για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον τόπο του. Ο κ. Γεωργίου είπε χαρακτηριστικά τα ακόλουθα:

“Κάποια στιγμή, πρέπει να γίνονται συζητήσεις για θέματα που είναι μείζονος σημασίας. Πριν 2 μήνες είχα ρωτήσει για την κυκλοφοριακή μελέτη  του Μουσείου της Περαχώρας. Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει απολύτωε τίποτα σχετικά με τη διαδικασία της αγοράς και της απόφασης της σύνδεσης από το Συμβούλιο” συμπληρώνοντας πως “Η κυκλοφοριακή μελέτη αυτή είναι δωρεά από τον κύριο Ρούμπο, η αγορά των ακινήτων είναι από 8 έως 10.000 ευρώ και δεν χρειάζεται καμία άλλη διαδικασία πλην της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με τον κύριο Ρούμπο, μου μίλησε με απαξιωτικό τρόπο γιατί του οφείλουμε ακόμα χρήματα από κάποια μελέτη για την παραλιακή ζώνη”. 

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη σχετική τοποθέτηση:

 

Ευχαιστούμε για τη συνεργασία την Εφημερίδα “Αλλαγή στο Λουτράκι” καθώς και το Loutrakiblog για την παραχώρηση του βίντεο.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

7 thoughts on “Θ. Γεωργίου “Για να γίνει το Μουσείο της Περαχώρας δεν χρειάζεται καμία άλλη διαδικασία πλην της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ” [Video]

  1. Θα μιλήσει κάποιος επιτέλους να μας πει; Δεν κατάλαβε κανένας γιατί να αλλάξει έναν πετυχημένο αντιδήμαρχο και να βάλει σε μια θέση ευθύνης ένα αμούστακο παιδάκι. Αν είναι αλήθεια αυτά που ακούγονται για παλιούς λογαριασμούς πρέπει να ακουστεί Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

  2. Φίλε Θάνο υπηρέτησες την Περαχώρα από τη θέση του Αντιδημάρχου και συνεχίζεις τώρα να κάνεις το ίδιο. Συνέχισε να αγωνίζεσαι και να ξέρεις ότι έχεις το δίκιο με το μέρος σου.

  3. Μήπως να πάμε και το δημαρχείο στην περαχώρα να τελειώνουμε;

  4. Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος γιατί κατέβασε ο δήμαρχος αυτό το συγκεκριμένο πετυχημένο αντιδήμαρχο;

  5. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  6. μπερδευεσε αντιδημαρχος ειναι ο παντλεον

  7. ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΘΕΣ. ΓΚΙΩΝΗ ΞΥΠΝΑ ΘΑ ΤΙΣ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΣ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *