25/04/2024

Θυμήθηκαν το Μουσείο της Περαχώρας λίγο πριν τον φετινό εορτασμό της Μάχης της Περαχώρας. Εύγε! Τώρα που έγινε “εποικοδομητική συνάντηση” για την μελέτη, θα πάτε ήσυχα στην Περαχώρα.

10

Θυμήθηκαν το Μουσείο της Περαχώρας λίγο πριν τον φετινό εορτασμό της Μάχης της Περαχώρας. Εύγε! Τώρα που έγινε “εποικοδομητική συνάντηση” για την μελέτη, θα πάτε ήσυχα στην Περαχώρα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

 Θυμήθηκαν το Μουσείο της Περαχώρας λίγο πριν τον φετινό εορτασμό της Μάχης της Περαχώρας ! Εύγε τώρα που έγινε “εποικοδομητική συνάντηση” για την μελέτη, θα πάτε ήσυχα στην Περαχώρα.
Είναι σαν να έγινε το Μουσείο.

Βέβαια συζητήσεις για τη σπουδαιότητα του Μουσείου της Περαχώρας ακούσαμε αρκετές και βαρύγδουπες τοποθετήσεις γεμάτες συγκίνηση. Ένας γνήσιος Περαχωρίτης οφείλει να αποδώσει φόρο τιμής στον τόπο του, άσχετο αν οι χωριανοί του παραπονιούνται ότι έχει παραμελήσει το χωριό και δεν πατάει ούτε σε κηδείες. 

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί και κυρίως αυτό που  ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δήλωσε εκεί δεν καταλάβαμε το σημείο που λέει ότι “Μετά από πολλές ενέργειες  και προσπάθειες που έχουμε καταβάλλει, πραγματοποιήθηκε  σήμερα μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση.” Οι ενέργειες έγιναν για το Μουσείο ή για να πετύχετε τη συνάντηση; Αν θέλετε να πιστέψουμε ότι έγιναν ενέργειες και ότι “Η επαναλειτουργία του Μουσείου είναι πλέον ορατή” θα πρέπει να προσθέσετε κάτι πιο συγκεκριμένο, ειδάλλως να περιμένετε ώσπου να έχετε να ανακοινώσετε κάτι το σημαντικό. Είναι σαν να μαγειρεύει η νοικοκυρά και να ανακοινώνει ότι ετοιμάζεται να καθαρίσει τις πατάτες. Ο κόσμος θέλει να δει το αποτέλεσμα, το παρασκήνιο δεν τον απασχολεί όσο κοπιαστικό και να είναι γι’ αυτό και έχει νόημα να συζητηθεί στο τέλος, αφού γίνει το Μουσείο.  

 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Έγκριση Μελέτης για την κατασκευή κτηρίου για την επαναλειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα 25/9 μεταξύ του Δημάρχου Κώστα Λογοθέτη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κώστα Τζαβάρα, αρμόδιο για θέματα πολιτισμού, την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου κα Λία Μενδώνη, τον Βουλευτή Κορινθίας Χρίστο Δήμα μαζί με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, το Διοικητικό Συμβούλιο των φίλων Μουσείου Περαχώρας κ. Σωτήρη Πρωτοπαππά, κ. Γιάννη Καραπανάγο και τον κ. Κώστα Παπαδημητρίου.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δήλωσε:

Μετά από πολλές ενέργειες  και προσπάθειες που έχουμε καταβάλλει, πραγματοποιήθηκε  σήμερα μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση.

Οι υπεύθυνοι του Υπουργείου ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα μας για την επαναλειτουργία του Αρχαιολογικού Μουσείου Περαχώρας καθώς συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί μελέτη τους αμέσως επόμενους μήνες για την κατασκευή του Μουσείου. Η επαναλειτουργία του Μουσείου είναι πλέον ορατή.

Επισημαίνω τον σημαντικό ρόλο του Βουλευτή κ. Δήμα Χρίστου ο οποίος για το συγκεκριμένο θέμα έχει καταθέσει επίσημη ερώτηση στο Υπουργείο. Επίσης θέλω να τονίσω τον καθοριστικό ρόλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου και το έντονο προσωπικό ενδιαφέρον του ίδιου του Περιφερειάρχη κ.Τατούλη που εξασφάλισε τα χρήματα ώστε να γίνει η απαιτούμενη μελέτη κατασκευής του Μουσείου.

Γραφείο Τύπου

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

10 thoughts on “Θυμήθηκαν το Μουσείο της Περαχώρας λίγο πριν τον φετινό εορτασμό της Μάχης της Περαχώρας. Εύγε! Τώρα που έγινε “εποικοδομητική συνάντηση” για την μελέτη, θα πάτε ήσυχα στην Περαχώρα.

  1. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ?ΟΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ?ΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ .ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ!!ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!!!!!

  2. se osoys aresoyme gia toys alloys den tha mporesoyme kyrioi kakopistoi!!!

  3. Ρε ουστ απο δω που ολα σας πειραζουν κυριοι ξερολες.

  4. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ 22:26 ΚΑΙΡΟ ΕΧΩ ΝΑ ΔΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΣΤΑΡΑΤΑ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ ΟΤΑΝ ΣΕ ΔΩ

  5. Αυτή η λάσπη πρέπει να σταματήσει και να σοβαρευτούν όλοι οι μπλόγκερς που νομίζουν ότι είναι εξουσία

  6. Αφιερώσατε τόσες λέξεις για να γράψετε κάτι σε Διαδικτυακά ανύπαρκτους? Φανταστείτε πόσο χρόνο έχετε για χάσιμο. Και μιας και τα λέτε τόσο ωραία μήπως να βοηθήσετε εσείς το Γραφείο Τύπου για να μην ξεφτιλίζει την Δημοτική Αρχή που ενδιαφέρεστε για το καλό της.

  7. EISTE ANYPARKTOI.KALA SAS LEEI O 22.26.O LOGO THA EINAI AKOMA 10 XRONIA DHMARXOS KAI SEIS THA KLAITE!!!!

  8. RE 22.26 μην κλαισ και συ..οσο και να σκουζεις αυτη την δημοτικη αρχη θα τη βλεπεςμονο πλατη..

  9. Γιατί να κλαίνε αν ο Λογοθέτης θα είναι Δήμαρχος? Τι σχόλια σε επίπεδο νηπιαγωγείου είναι αυτά? Δηλαδή όποιος κρίνει την Δημοτική Αρχή θέλει οπωσδήποτε να τη ρίξει? Δεν είναι όλα άσπρο – μαύρο.

  10. Σταματήστε αυτό το στιλ δεν περιποιεί τιμή ούτε σε αυτούς που υποστηρίζουν την δημοτική αρχή ούτε και σε εσάς με το μπλογκ. Κρατήστε ένα επίπεδο όπως τόσα χρόνια που σας διαβάζουμε και δεν έχουμε συνηθίσει σε κατινιές

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *