Θυμάστε το γαμάτο τραγούδι  Zombie? Δυστυχώς πέθανε η τραγουδίστρια των Cranberries Ντολόρες Ο’ Ριόρνταν!

0

Τον θάνατο της τραγουδίστριας ανακοίνωσε η εταιρία που την εκπροσωπούσε.

«Η τραγουδίστρια Ντολόρες Ο’ Ριόρνταν πέθανε ξαφνικά, σήμερα, στο Λονδίνο. Ήταν 46 ετών. Η φροντ-γούμαν των Κράνμπερις ήταν στο Λονδίνο για ηχογραφήσεις. Δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες λεπτομέρειες προς το παρόν. Τα μέλη της οικογένειάς της είναι συντετριμμένα και έχουν ζητήσει τον σεβασμό της ιδιωτικότητάς τους αυτές τις δύσκολες στιγμές» υπογραμμίζει η εν λόγω ανακοίνωση.

Για 13 χρόνια, μέχρι τη διάλυση του συγκροτήματος το 2003,  η Ο’ Ριόρνταν ήταν η φροντ-γούμαν των Cranberries ενώ έγραφε και τους στίχους των τραγουδιών.

H μουσικός από το Limerick έφερε την μπάντα της στην κορυφή με τις ερμηνείες της σε κομμάτια όπως τα «Linger» και «Zombie».

Στη συνέχεια ακολούθησε σόλο καριέρα μέχρι το 2009, που το συγκρότημα επανενώθηκε και έκανε περιοδείες σε όλον τον κόσμο.

Λίγο μετά τον Μάιο του 2017, όμως, το συγκρότημα αναγκάστηκε να ακυρώσει τις υπόλοιπες εμφανίσεις του λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε η τραγουδίστρια. 

Η επίσημη ιστοσελίδα των Cranberries έγραφε τότε ότι η Ο‘ Ριόρνταν αντιμετώπιζε προβλήματα με τη μέση της.

Έπασχε, επίσης, από διπολική διαταραχή. Οι Cranberries έγιναν γνωστοί σε όλο τον κόσμο το 1993 με το άλμπουμ τους

«Everybody Else Is Doing It, So Why Can’t We?», το οποίο πούλησε πάνω από 40 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.

Η Ο’Ριόρνταν χώρισε μετά από 20 χρόνια γάμου από τον Don Burton το 2014. Απέκτησαν μαζί τρία παιδιά.

Η επίθεση και το πρόστιμο

Το 2014, δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 6.000 ευρώ στην τραγουδίστρια, μετά από επίθεσή της σε αστυνομικό εν ώρα πτήσης από τη Νέα Υόρκη στην Ιρλανδία.

Η τραγουδίστρια των Cranberries συνελήφθη σε αεροδρόμιο της Ιρλανδίας το Νοέμβριο. Η Ιρλανδή καλλιτέχνης και κριτής του ιρλανδικού «The voice»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *