Θεσσαλονίκη: Απειλεί να πυρπολήσει το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων – Κρατάει όμηρο τη διευθύντρια – Διαπραγματεύσεις με κομμένη την ανάσα!

0

Θεσσαλονίκη: Απειλεί να πυρπολήσει το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων – Κρατάει όμηρο τη διευθύντρια – Διαπραγματεύσεις με κομμένη την ανάσα!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το
H εικόνα έξω από τα ταμείο παρακαταθηκών και δανείων στις 11.30 - ΦΩΤΟ NEWSITΠανικός στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων στην οδό Ερμου και Καρολου Ντηλ, στο κέντρο της πόλης. Λίγο μετά τις 09.30 ένας καλοντυμένος άντρας, μπήκε στο γραφείο της διευθύντριας και την αιφνιδίασε.

Έριξε στο πάτωμα ποσότητα βενζίνης που κουβαλούσε, την ακινητοποίησε και από εκείνη τη στιγμή απειλεί να βάλει φωτιά. Ο 72χρονος πρωταγωνιστής της υπόθεσης, σύμφωνα με πληροφορίες, διεκδικεί χρήματα από το ταμείο και απειλεί πως αν  το πρόβλημά του δεν λυθεί άμεσα, θα κάνει πράξη την απειλή του.

Πολύ γρήγορα έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Άντρες μπήκαν μέσα και μέχρι αυτή την ώρα προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Στο σημείο βρίσκεται και ειδικός διαπραγματευτής, που λίγο μετά τις 11.00 τον πλησίασε και άρχισε να του μιλάει. Για παν ενδεχόμενο, μέσα στο κτίριο βρίσκονται και πυροσβέστες. Η κυκλοφορία έξω από τα ταμείο παρακαταθηκών και δανείων έχει διακοπεί. Ο υπόλοιπος κόσμος απομακρύνθηκε από το κτίριο και οι περισσότεροι έχουν παραμείνει απ’έξω και παρακολουθούν τις εξελίξεις. Βλεπουν από το παράθυρο τη διευθύντρια να δείχνει ψύχραιμη και να συνομιλεί με τον άντρα που την κρατάει όμηρο. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηλικιωμένος απασχολεί την Υπηρεσία, καθώς έχει ανοιχτούς λογαριασμούς και αντιμετωπίζει οικονομικές διαφορές με το Ταμείο.

Δείτε video

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Z9qidcdrqbk&w=560&h=315][youtube=http://www.youtube.com/watch?v=qAYXf1avsWs&w=560&h=315]
Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *