Θέλετε να τραβήξετε την προσοχή του; Κάντε τον να ζηλέψει

0

Θέλετε να τραβήξετε την προσοχή του; Κάντε τον να ζηλέψει

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Kάντε τον να ζηλέψει και γίνετε το επίκεντρο της προσοχής του!

Aπλά tips για να… θολώσει από τη ζήλεια!

Η ζήλεια είναι ίσως ένα από τα ελάχιστα συναισθήματα τα οποία μπορεί ταυτόχρονα να είναι θετικά αλλά και αρνητικά. Ωστόσο, καμιά φορά, και επειδή οι άντρες χρειάζονται μία αφύπνιση γιατί συνήθως κοιμούνται όρθιοι, η ζήλεια μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύ αποτελεσματικό όπλο στα γυναικεία χέρια, αρκεί φυσικά να ξέρετε να τη διαχειριστείτε σωστά. Η διαχωριστική γραμμή από το κάνω τον άλλο να ζηλέψει μέχρι γίνομαι κατίνα, είναι πολύ λεπτή, οπότε καλά θα κάνετε να είστε πολύ προσεκτικές και κυρίως… μεθοδικές! Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποια μικρά και θαυματουργά tips για να κάνετε το στόχο σας να ζηλέψει χωρίς καν να σας πάρει χαμπάρι!

1. Δείξτε ότι έχετε πλούσια κοινωνική ζωή: Ακύρωσε το ραντεβού σας τελευταία στιγμή, ή σας θυμάται μόνο όταν δεν έχει κανονίσει κάτι άλλο; Μην κάνετε το λάθος να του πείτε ναι και βρείτε μια ωραιότατη δικαιολογία του τύπου πολύ θα ήθελα να τα πούμε αλλά έχω κανονίσει και δεν μπορώ να το ακυρώσω. Και εννοείται, αυτό δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνο μία φορά. Ακόμα κι αν μείνετε σπίτι με την κολλητή σας για ταινία, πείτε ψέματα ότι είστε καλεσμένες σε ένα πάρτι. Θα εντυπωσιαστεί από την πλούσια κοινωνική σας ζωή και σίγουρα θα γοητευτεί. Αν μη τι άλλο δείχνετε ότι δεν είστε από τις γυναίκες που περιμένουν πάνω από το τηλέφωνο! Ακόμα κι αν το κάνετε…

2. Μιλήστε για τον πρώην: Εντάξει, δεν είπαμε να μιλάτε για εκείνον 10 φορές το λεπτό, αλλά μπορείτε ωραιότατα να αναφέρετε το ταξίδι που είχατε κάνει στο Παρίσι ή το υπέροχο, ρομαντικό εστιατόριο που σας είχε πάει κάποτε. Ακόμα καλύτερα αν αφήσετε να εννοηθεί ότι σας πολιορκεί ακόμα και ότι φυσικά ήταν δική σας επιλογή ο χωρισμός σας. Σε περίπτωση που τελικά τα βρείτε, όλα αυτά κόψτε τα μαχαίρι. Αλλά μέχρι να έρθει η άγια εκείνη στιγμή, μπορείτε να του πείτε όσα μικρά και αθώα ψεματάκια τραβάει η όρεξή σας.

3. Μιλήστε για άλλους άντρες: Μπορεί εμείς οι γυναίκες να βγαίνουμε εκτός εαυτού όταν ακούμε το αντικείμενο του πόθου μας να κάνει εκδηλώνει το θαυμασμό του για κάποια άλλη γυναίκα, αλλά μη νομίζετε ότι και οι άντρες αντιμετωπίζουν ψύχραιμα μία τέτοια κατάσταση. Θαυμάστε άνετα έναν ωραίο περαστικό ή πείτε του πόσο έξυπνος και ευχάριστος είναι ο κολλητός του. Θα χτυπήσετε ευαίσθητο σημείο και θα αρχίσει πραγματικά να αμφιβάλλει για τις προθέσεις σας και φυσικά να μην σας θεωρεί δεδομένη!

4. Αγνοείστε τον: Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να του γίνετε καθημερινή συνήθεια και τελικά να σας βαρεθεί. Ξεχάστε, και καλά, να του απαντήσετε σε ένα μήνυμα και πάρτε τον πίσω μετά από τουλάχιστον ένα δίωρο. Εξαφανιστείτε για μία εβδομάδα και όταν τον ξαναδείτε, μην του πείτε ότι είχατε πήξει με τη δουλειά ή ότι ήσασταν άρρωστη, αλλά ότι είχατε αμέτρητες κοινωνικές υποχρεώσεις και παρόλο που θέλατε να επικοινωνήσετε, δεν προλαβαίνατε!

5. Δώστε την εντύπωση ότι έχετε πολλές κατακτήσεις: Δεν υπάρχει πιο εγγυημένος τρόπος να τον κάνετε να ζηλέψει από το να νιώσει ότι απειλείται. Το καλύτερο φυσικά, δεν είναι να του αραδιάσετε εσείς τα θύματα της γοητείας σας, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κολλητή σας. Σε μία συζήτηση για παράδειγμα, μπορεί να αναφέρει εκείνο το φοβερό μαγαζί που είχατε πάει, που σας την έπεφτε εκείνος ο ωραίος αλλά ενοχλητικός τύπος! Να ξέρετε, ότι και ο πιο κουλ και άνετος τύπος να είναι, σίγουρα θα τσιμπήσει!

Πηγή: queen.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *