Η E-LA-WON τιμά τους ανθρώπους που την τιμούν

0

Ο κ. Ιωάννης Καμπούρης είναι ένας επιχειρηματίας που τολμά να υποστηρίζει την ποιότητα και το κάνει με όλο το σεβασμό και την πολυτελή υπόσταση που αρμόζει σε ένα πραγματικά αξιόλογο προϊόν. Επίσης είναι ένας δραστήριος οραματιστής που δεν επαναπάβεται στις δάφνες του και συνεχίζει την ανωδική πορεία έχοντας στο πλευρό του τους ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα. Αυτό ακριβώς γιόρτασε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Κολωνάκι την περασμένη Τετάρτη….

Σε μια προ-Πασχαλινή εκδήλωση στο Κολωνάκι, η ELAWON ανανέωσε τη σχέση της με ανθρώπους που τη σέβονται και την υποστηρίζουν. Στο πλαίσιο της λαμπρής τελετής έγινε αναφορά από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας τόσο για τα πεπραγμένα όσο και για τα μελλοντικά σχέδια. Έδωσαν το παρόν άνθρωποι από τον επιχειρηματικό χώρο, δημοσιογράφοι, γευσιγνώστες, foodbloggers, ειδικοί των social media, experts των εξαγωγών, chef, pastry chef, ακόμη και της τέχνης και των γραμμάτων.

Ο ιδρυτής της ELAWON, κος Ιωάννης Καμπούρης ανακοίνωσε:

– ανάπτυξη νέων προϊόντων με παρόντα τον τεχνολόγο τροφίμων της εταιρείας

συνεργασία με γαλακτοβιομηχανία της βορείου Ελλάδας για παρασκευή προϊόντος με ελαιόλαδο Κορωνέικης ποικιλίας ELAWON

– συνεργασία με εταιρεία παγωτών για παγωτό με αγουρόλαδο ELAWON

– συνέργεια με οινοπαραγωγικές μονάδες που ενέταξαν τα ελληνικά pesto ως συνοδευτικά κρασιών στις γευσιγνωσίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκανεδέσματα που συνόδευαν τα προϊόντα της εταιρείας, ενώ τα γλυκά ήταν ευγενική προσφορά του Στέλιου Παρλιάρου με ελαιόλαδο και μέλι ELAWON, που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους:

Ο pastry chef Στέλιο Παρλιάρος
Ο Γάλλος chef Jean-Marie Hoffmann
Ο επιχειρηματίας Γιάννης Φιλιππίδης
Ο εκπαιδευτικός Ελευθέριος Γείτονας

Τέλος, γιορτάστηκε η παράδοση 150+10 χρόνια ελαιόλαδο και μέλι με ρίζες από την Ίμβρο.

Έδωσαν το παρόν όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας, οι οποίοι αποκόμισαν κολακευτικά σχόλια από τους παρευρισκόμενους, γιατί η ψυχή της εταιρείας είναι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ της!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *