Η Cameron Diaz έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα 47 της

0

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την Cameron Diaz, η οποία έγινε για πρώτη φορά μητέρα στα 47 της χρόνια, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της και καρπό του έρωτά της με τον 40χρονο σύζυγό της Benji Madden. Μάλιστα, η κόρη της ηθοποιού θα πάρει το όνομα Raddix.

Την ανακοίνωση έκανε πριν λίγο η ίδια η Cameron, που ωστόσο είναι αποφασισμένη να μην μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες προκειμένου να προστατεύσει την προσωπική της ζωή.

Η Cameron στην ανάρτησή της έγραψε:

«Καλή χρονιά από την οικογένεια των Madden. Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ευλογημένοι και ευγνώμονες, που ξεκινάμε αυτήν τη νέα δεκαετία ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης μας, Raddix Madden. Έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές μας και έχει ολοκληρώσει την οικογένειά μας.

Ενώ είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε αυτά τα νέα, νιώθουμε και την ανάγκη να προστατεύσουμε την ιδιωτικότητα της μικρής μας. Έτσι, δεν θα αναρτούμε φωτογραφίες ούτε θα μοιραστούμε άλλες πληροφορίες, πέρα από το γεγονός ότι είναι πραγματικά πολύ χαριτωμένη! Θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι απίθανη»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *