27/04/2024

Η πληρωμένη απάντηση του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ. Φ. Θυμή για το νερό στον Υδροφόρο [Video]

5

Η απαίτηση της κυρίας Σοφίας Σερπετζόγλου (Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συλλόγων Εκτός Σχεδίου Περιοχών Λουτρακίου) για παροχή νερού από τη  Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ. στους κατοίκους που έχτισαν στον Υδροφόρο ορίζοντα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον.
Παρακολουθήσαμε να διεκδικεί νερό με σθένος επικαλούμενη ισονομία και ισοπολιτεία μεταξύ των κατοίκων. Η απάντηση του Προέδρου της  Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ. Φίλιππα Θυμή έβαλε τη συζήτηση σε ένα λογικό πλαίσιο, επισημαίνοντας ότι την ισονομία και ισοπολιτεία δεν την εφήρμωσαν αυτοί που έχτισαν σε ένα μέρος όπου απαγορευόταν να χτίσουν. Αν και η κυρία εκπρόσωπος των Εκτός Σχεδίου Περιοχών δεν παραδέχεται τον αναγνωρισμένο χαρακτηρισμό “Υδροφόρος ορίζοντας”, η επανειλημμένη και σε υψηλούς τόνους επισήμανση του Δημοτικού Συμβούλου Μιχάλη Θυμή είναι παραπάνω από επαρκής, μην ξεχνάμε ότι ο κ. Μιχάλης Θυμής είναι Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ. Είναι περιττό να σημειώσουμε πως και ο Πρόεδρος Φίλιππας Θυμής  στην τοποθέτησή του αποκάλεσε την περιοχή Υδροφόρο ορίζοντα.

Πηγή: Loutrakitv.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Η πληρωμένη απάντηση του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ. Φ. Θυμή για το νερό στον Υδροφόρο [Video]

  1. Ο Μπισμπίκης γιατί κοιτάει χαμηλά; Κάτι θα ξέρει για το έγκλημα

  2. ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΤΕΣ.

  3. Το ότι δεν σας αρέσει δεν σημαίνει ότι δεν είναι αλήθεια κα Σερπετζώγλου. Πήγανε και χτίσανε βιλάρες στας εξοχάς επειδή πήραν τη γη για ένα κομμάτι ψωμί και τώρα ζητάνε τις ίδιες συνθήκες που έχει ένας κακομοίρης που στριμώχνεται σε καμαρούλα μια σταλιά δύο επί τρία. Αυτή είναι η ισονομία που θέλετε;

  4. Όταν λέμε ισότητα δεν εννοούμε τίποτα παραπάνω από τα ανθρώπινα. Είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνετε πως είναι ντροπή μεγάλη να μένουν άνθρωποι όπως εσείς χωρίς νερό να μην μπορούν ούτε να πιουνε ούτε να πλυθούνε ούτε να μαγειρέψουνε! Επιτέλους! Τα αυτονόητα!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *