16/06/2024

Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος, θέτουν στη διάθεση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ τις παραιτήσεις τους

0

Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος, θέτουν στη διάθεση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ τις παραιτήσεις τους

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Δήμος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων ΚΕΔΕ Εργαζόμενοι, απολύσεις,tvtvΟ Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σας ενημερώνει ότι, κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου του και με αφορμή τη σπουδαιότητα των τελευταίων εξελίξεων αναφορικά με το, προς ψήφιση πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με την κινητικότητα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,έλαβε την παρακάτω απόφασηη οποία ψηφίστηκεκατά πλειοψηφία και ταυτίζεται με το σημερινό ψήφισμα της έκτακτης συνέλευσης των Δημάρχων και των Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων Ελλάδας (που συνήλθε σήμερα, 12 Ιουλίου 2013 στην Αθήνα) :

  • Τάσσεται υπέρ της απόσυρσης του προτεινόμενου πολυνομοσχεδίου από την Κυβέρνηση.

  • Αναστέλλει την λειτουργία του Δήμου, Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Ιουλίου 2103. Σε ότι αφορά την καθαριότητα και τις κοινωνικοπρονοιακές δομές, προτείνεται να λειτουργήσουν κανονικά, με εξαίρεση την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013, ημέρα γενικής απεργίας.

  • Η πλειοψηφία του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος, θέτουν στη διάθεση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ τις παραιτήσεις τους, σε περίπτωση μη αποδοχής από την Κυβέρνηση, των προτάσεων της ΚΕΔΕ.

  • Προτείνεται η συγκέντρωση όλων των αιρετών την ημέρα της ψήφισης του Νομοσχεδίου στο Υπουργείο Εσωτερικών, πορεία στη Βουλή και επίδοση του Ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής και τα Πολιτικά Κόμματα.

  • Αμέσως μετά την ψήφιση του Νομοσχεδίου, το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου θα εξετάσει και θα εκτιμήσει τις επόμενες ενέργειές του.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *