17/07/2024

Η Παναγία κρατάει στα χέρια της ένα τέστ εγκυμοσύνης και με τρόμο διαπιστώνει ότι είναι έγκυος!

1

Η Παναγία κρατάει στα χέρια της ένα τέστ εγκυμοσύνης και με τρόμο διαπιστώνει ότι είναι έγκυος!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Νέα Ζηλανδία από μια αφίσα που αναρτήθηκε έξω από μια Αγγλικανική Εκκλησία στο Οκλαντ.

Η Παναγία κρατάει στα χέρια της ένα τέστ εγκυμοσύνης και με τρόμο διαπιστώνει ότι είναι έγκυος! Αυτή η εικόνα είναι αφίσα έξω από την εκκλησία του Αγίου Ματθαίου στο Οκλαντ.

Η εκκλησία του Αγίου Ματθαίου δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί. Πριν από 2 χρόνια κοντά στα Χριστούγεννα είχε αναρτηθεί άλλη μια αφίσα που έδειχνε την Παναγία και τον Ιωσήφ γυμνούς στο κρεβάτι αφού είχαν κάνει σεξ.

Ειδικά αυτή η αφίσα προκάλεσε τόσες διαμαρτυρίες που αναγκάστηκαν μέσα σε ώρες να την κατεβάσουν.

Προσπαθώντας να υπερασπιστεί τις κινήσεις αυτές ο εφημέριος της εκκλησίας είπε: “Χριστούγεννα δεν είναι μόνο ο Αγιος Βασίλης και τα κάλαντα αλλά και όσα συμβαινουν γύρω μας. Η αφίσα με την Παναγία να κάνει τεστ εγκυμοσύνης είναι κάτι βγαλμένο μέσα από την ζωή. Αφορά μια αληθινή εγκυμοσύνη, μια αληθινή μητέρα και ένα αληθινό παιδί. Αφορά τα άγχη, το κουράγιο που πρέπει να δείχνουμε και την ελπίδα που πρέπει να έχουμε. Η Παναγία ήταν ανύπαντρη, νέα και φτωχή. Δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα σε αυτή την κατάσταση.”

Ηθελε λοιπόν ο εφημέριος να στείλει το δικό του μήνυμα για τις ανύπαντρες μητέρες. Και απ’ ότι φαίνεται το έστειλε. Και έχει κάνει όχι τον γύρο της Νέας Ζηλανδίας αλλά τον γύρο του κόσμου.

Περιττό να σας πούμε τι συμβαίνει στο σαιτ της εκκλησίας. Σχόλια όπως “Ναι! Εύχομαι να είναι κορίτσι”, “Από που πάνε στην κλινική για έκτρωση” και “Αν πω ότι είμαι Παρθένος, η μαμά και ο μπαμπάς δεν θα με σκοτώσουν!”, είναι τα πιο κόσμια.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

1 thought on “Η Παναγία κρατάει στα χέρια της ένα τέστ εγκυμοσύνης και με τρόμο διαπιστώνει ότι είναι έγκυος!

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΘΕΙΑ! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΕ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *