Η Ντ. Καλλιμάνη – Κοτσώνη ανακοινώνει την υποψηφιότητά της με Video, για τον δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

5

Η Ντ. Καλλιμάνη – Κοτσώνη ανακοινώνει την υποψηφιότητά της με Video, για τον δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Η Ντ. Καλλιμάνη -  Κοτσώνη ανακοινώνει την υποψηφιότητά της με Video, για τον δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων“Φίλες και Φίλοι,

Οι προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές βρίσκουν το Δήμο μας στην πιο κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του.
Δεν είναι εύκολη η απόφαση για την διεκδίκηση της Δημαρχίας Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
Τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος κάνουν τον κάθε σοβαρό άνθρωπο να διστάζει.
Όμως, η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα ξεπέρασε κάθε δισταγμό.

Μπορεί ο Δήμος να έχει μεγάλα προβλήματα, που φοβούμαι ότι θα διογκωθούν μέσα στους επόμενους μήνες, όμως άνθρωποι αποφασισμένοι , με σοβαρότητα μπορούν να τα αντιμετωπίσουν.
Αυτή την ώρα ο Δήμος είναι ένα ακυβέρνητο καράβι που  κινδυνεύει με ναυάγιο. Δεν είναι δυνατόν να αδιαφορούμε.

Με αίσθηση της μεγάλης ευθύνης, πήρα την απόφαση να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας για να πιάσω το τιμόνι. 
Το ξέρετε ότι τα χέρια μου είναι γερά.
Αν μου δείξετε εμπιστοσύνη και παλέψετε μαζί μου, θα οδηγήσουμε το καράβι του Δήμου μας σε απάνεμο λιμάνι. Θα επισκευάσουμε της ζημιές της θύελλας και θα μπορέσουμε να ξανοιχτούμε περήφανοι όπως παλιά, στα νερά των δύο θαλασσών μας, του Κορινθιακού και του Σαρωνικού.

 Αυτή την κρίσιμη ιστορική στιγμή για τον Δήμο μας, δεν θα ακούσετε από εμένα μεγάλα λόγια, μεγάλα σχέδια, μεγάλες υποσχέσεις. Να το θυμάστε.
Ανήκω σε μία πολιτική σχολή που αποφεύγει τις υποσχέσεις, αλλά προσπαθεί και τελικώς αποδίδει έργο.

Κανείς όμως, όση πίστη και αν έχει, δεν μπορεί να πετύχει μόνος. Υπάρχει η ανάγκη συνεργατών με ικανότητες, με όραμα, με αγάπη για τον Δήμο και τους πολίτες του. Έχω ήδη δίπλα μου συνεργάτες που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο με αποδεδειγμένες ικανότητες στην προσωπική, επαγγελματική και επιστημονική ζωή.

 Καλώ, κάθε Δημότη που έχει την φλόγα της συμμετοχής και της προσφοράς να λαμπρύνει τον συνδυασμό μας.
Θα σας παρουσιάσω ένα συνδυασμό με πολλούς νέους αλλά και με προσωπικότητες της κοινωνίας μας που έχουν εμπειρία, μόρφωση και τιμιότητα.

Όλοι είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε για την ανασυγκρότηση του Δήμου.Ανασυγκρότηση με διαύγεια.
Πρώτο μας καθήκον θα είναι η εξυγίανση των οικονομικών. Αμέσως μετά, επειδή στην αντίληψη μου, ο Δήμος είναι το ασφαλές καταφύγιο του πολίτη στις δύσκολες ημέρες της οικονομικής κρίσης, θα εφαρμόσουμε συγκεκριμένα προγράμματα κοινωνικής πολιτικής ώστε να σταθούμε δίπλα στις ανάγκες του κάθε πολίτη.
Η ανάδειξη και η εκμετάλλευση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών του Δήμου μας, με συγκροτημένες πολιτικές, σε συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση, την περιφέρεια και την Ευρωπαική Ένωση, θα δώσει τις διεξόδους που επιθυμούμε από την σημερινή τραγική κατάσταση, ενός μέχρι πρότινος πλούσιου Δήμου.

 Σ’ αυτόν τον αγώνα σας καλώ να συστρατευθείτε μαζί μας και σας διαβεβαιώ, θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.

TO ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ THΣ ΝΤΙΝΑΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ – ΚΟΤΣΩΝΗ

•        Γεννήθηκε στο Λουτράκι, όπου φοίτησε στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο.
•        Σπούδασε στο Τ.Ε.Ι Πατρών και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, διοίκηση επιχειρήσεων.
•        Τελείωσε την παιδαγωγική σχολή Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε και διορίστηκε τον 1980 καθηγήτρια στη Μέση Τεχνική – Επαγγελματική Εκπαίδευση. Υπηρέτησε για σειρά ετών στο Τεχνικό – Επαγγελματικό Λύκειο Κορίνθου. Αποχώρησε από την εκπαίδευση το 2008. Έχει συγγράψει το βιβλίο «Πρακτική Γραμματείας» το οποίο ύστερα από διαγωνισμό εγκρίθηκε από τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων και χρησιμοποιείται στην Εκπαίδευση.
•        Το 1994 εξελέγη, δεύτερη σε σταυρούς προτίμησης, Νομαρχιακή Σύμβουλος Κορινθίας και βοήθησε στη θεμελίωση του νέου τότε αυτοδιοικητικού οργάνου. Η συνεπής και ενεργός παρουσία της στις εργασίες του πρώτου εκλεγμένου Νομαρχιακού Συμβουλίου Κορινθίας εμπλούτισε τις γνώσεις της για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
•        Το 1994 επίσης τοποθετήθηκε Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Βρεφονηπιακών Σταθμών Αθηνών, όπου μεταξύ άλλων, ίδρυσε τον βρεφονηπιακό σταθμό για τα παιδιά των φυλακισμένων μητέρων στον Κορυδαλλό.
•        Στα μαθητικά της χρόνια ήταν αθλήτρια του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Η Ντίνα Καλλιμάνη – Κοτσώνη είναι κόρη του αείμνηστου Μιχάλη Καλλιμάνη, του επί σειρά ετών Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του Δ.Σ. Λουτρακίου.
Είναι παντρεμένη με τον Θοδωρή Κοτσώνη και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Την  Ηλέκτρα, τον Θρασύβουλο και την Μυρσίνη.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

5 thoughts on “Η Ντ. Καλλιμάνη – Κοτσώνη ανακοινώνει την υποψηφιότητά της με Video, για τον δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων

  1. Είσαι η ελπίδα μας…την συνέχεια την ξέρεις

  2. Δεν μας έφταναν οι διάφοροι σωτήρηδες. Τώρα ήρθε και σωτήρας με φούστα. Γιατί δεν κατέβηκε στην Κόρινθο; Θυμήθηκε τώρα το Λουτράκι που δεν την ξέρει κι ούτε και θέλει να την μάθει την κυρία

  3. ΆΣΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ.

  4. Οι άντρες απέτυχαν. Ας δούμε τι θα κάνει μια γυναίκα.

  5. Κι αν δεν πιάσουμε δήμο δεν πειράζει κάνουμε μια εκπομπή με τηλεπωλήσεις το καναλάκι το χουμε. Καλά δεν βρέθηκε ένας δικός της άνθρωπος να της πει να μην κάνει αυτό το μοιραράκη βίντεο; Ξεφτιλίζεται η γυναίκα. Κρίμα διότι φαίνεται ικανή και έξυπνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *