Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτεται…

0

Έχοντας πρόσφατα επιστρέψει στη Heaven και με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της single «Voices», η Κατερίνα Στικούδη μίλησε σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ» για τη δουλειά της, τις extreme μεταμορφώσεις της, την κριτική που δέχεται αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει στο μέλλον παιδιά.


– Πώς αποφάσισες να υιοθετήσεις το extreme look που έχεις τώρα;

«Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι extreme, αν θέλεις, αλλά ούτως ή άλλως θεωρώ ότι είναι κάτι που ταιριάζει τόσο με το είδος όσο και με τη διάθεσή μου, γι’ αυτό και αρέσει πολύ. Έπειτα, νιώθω και εγώ πάρα πολύ καλά στο να πειραματίζομαι και να αλλάζω την εμφάνισή μου.»

– Σε ενοχλεί η κακή κριτική;

«Πλέον έχω εξοικειωθεί με την κριτική, έχω συνηθίσει να ακούω και αρνητικά και θετικά, δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Όταν κάτι δεν σου αρέσει, δεν θα κάτσεις να ασχοληθείς, το πιο φυσικό είναι να το προσπεράσεις. Όταν αναλώνεις τον χρόνο σου για να εκφραστείς αρνητικά, αυτό μόνο εμπάθεια δείχνει. Όσον αφορά την κριτική των δημοσιογράφων, είμαι ένας ανθρωπος που έχει σκληραγωγηθεί και με αυτό. Ο στόχος μου είναι να κάνω αυτό που μου αρέσει και με εκφράζει. Από εκεί και πέρα, ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει τη γνώμη του.»

– Έχεις στερηθεί πράγματα για την εικόνα σου;

«Όχι, δεν έχω στερηθεί, με την έννοια της συνεχούς αποχής από κάτι. Όμως, λόγω της δουλειάς, χρειάζεται να γυμνάζομαι και να προσέχω τη διατροφή μου. Όσο πιο απλές είμαστε, τόσο πιο πολύ αρέσουμε στους άντρες. Αλλά το παν είναι να αρέσεις στον εαυτό σου.»

– Κατά πόσο είναι σημαντικός ο ρόλος της γυναίκας σήμερα;

«Θαυμάζω τις εργαζόμενες μητέρες, έχω πρότυπο τη μητέρα μου και ελπίζω, όταν θα κάνω παιδιά στο μέλλον, να τα μεγαλώσω όπως με μεγάλωσε εκείνη και να τους δώσω τα εφόδια που μου έδωσε.»

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε το

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *